Veče sa Ivanom Ivanovićem: Gost Aleksandar Kolarov

Emisije 05. apr. 202122:36 > 06. apr. 2021 00:46
Podeli:
Aleksandar Kolarov, Veče sa Ivanom Ivanovićem
Aleksandar Kolarov Foto: Ivan Dinić/Nova S

Slavni fudbaler Aleksandar Kolarov bio je gost u emisiji Ivana Ivanovića koja se emituje svakog petka u 22 časa na televiziji "Nova S". 

„Večeras sa nama jedan sjajan tip koji ume i da pobeđuje i da gubi. Nikada se ne ljuti, ne baca kapitensku traku već ima osmeh na licu. Aleksandar Kolarov“, najavio je Ivanović svog gosta, a potom su započeli razgovor o fudbalu.

Aleksandar Kolarov i Ivan Ivanović Foto: Ivan Dinić/Nova S

„Da krenem neku detaljniju analizu od tog perioda svoje karijere kada sam igrao za mladu reprezentaciju. Mislim da je generalno nama u mlađim kategorijama da kao nacija imamo taj dar i talenat za fudbal, odnosno generalno za sport. Što se tiče fudbala u mlađim kategorijama, mi igramo na talenat i mislim da smo mi ta generacija 2006. ili 2007. godina, da smo bili na Evropskom prvenstvu, da smo došli do finala i odigrali sve na talenat“, rekao je Kolarov i odgovorio na pitanje da li je po sredi taktika ili motivacija.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da mi u Srbiji generalno imamo problem sa strukom. To je moje lično mišljenje. Dugo sam bio u reprezentaciji, skoro 15 godina. Govorim nebežeći od krivice naše odgovornosti, jer kažu da niko drugi ne može da ide na teren osim nas. Jeste, to je činjenica. Ali činjenica je da moraš da nastaviš u najboljim uslovima da bi mi dali svoj maksimum. Tako je u svim sverama života. Godinama iz nas nije izvlačen maksimum, ima tu naš krivice, kao i krivice trenera i rukovodilaca. Ali, opet kažem da generalno mi osećamo taj fudbal najviše i najviše se osećamo poražemim kad fudbalska reprezentacija izgubi“, rekao je Kolarov.

Ceo razgovor Aleksandra Kolarova sa Ivanom Ivanovićem možete pogledati u video snimku na početku teksta.

Aleksandar Kolarov Foto: Ivan Dinić/Nova S

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar