Utisak nedelje: Pavlović, Radonjić i Miroslav Ivanović

Emisije 19. jan. 202108:32 > 10:27
Podeli:
Foto: Ivan Dinić/Nova S

Miroslav Ivanović, brat ubijenog lidera SDP Olivera Ivanovića, novinarka KRIK-a Bojana Pavlović i novinar NIN Milan Radonjić bili su gosti jučerašnjeg "Utiska nedelje" autorke Olje Bećković.

Ni tri godine nakon ubistva Olivera Ivanovića nema pomaka u istrazi, ni srpska ni kosovska strana nisu zainteresovane da saznaju istinu, ali ni treća strana – predstavnici u svim institucijama međunarodne zajednice koja ima i te kako uticaj na tom prostoru, rekao je večeras u „Utisku nedelje“ brat ubijenog lidera Inicijativa SDP Miroslav Ivanović.

“Da su zainteresovani i da ih zaista boli ovo ubistvo stvari bi bile dugačije. Ubeđen sam”, rekao je Ivanović.

Tema večerašnje emisije bilo je ubistvo Olivera Ivanovića, odnosno da li će se ikada saznati šta se desilo i ko ga je ubio, a gosti Olje Bećković pored Miroslava Ivanovića, bili su i novinar NIN-a i autor knjige “Oliver, kao brat za brata” Milan Radonjić i novinarka KRIK-a Bojana Pavlović.

Napominjujući da nada neće nestati nikada, Ivanović je rekao da se s druge strane boji da se to pod uslovom ovakvog okruženja i ljudi neće otkriti.

To govori, kako kaže, imajući u vidu ljude koji bi trebalo da budu profesionalci u svom poslu i koje bi u otkrivanju počinilaca jedino vodio profesionalni i ljudski cilj da otkriju ko je ubio Olivera Ivanovića, ali da su oni “pod uticajem centara moći koji upravljaju njihovim poslom”.

On je istakao da vreme ide u korist onima koji su to zlodelo izvršili.

Komentari

Vaš komentar