Tatjana Lazarević Foto: Nova S

Tatjana Lazarević urednica Kossev - a bila je gošća vešerašnje emisije "Među nama" koja se emituje na televiziji Nova S, a sa voditeljkom i novinarkom Radom Đuruić razgovarala je o suđenju za ubistvo Olivera Ivanovića.

Suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića, po novoj, trećoj optužnici, počelo je danas. Svih šestoro optuženih izjasnili su se da ne priznaju krivicu.

Tatjana Lazarević rekla je da su i advokati potvrdili da njihovi klijenti nisu krivi, te dodala da tvrde da će i treće optužnica – pasti.

„Ovu optužnicu opisuju kao neutemeljenu, kao nepotpunu i nepotkreljenu i praktično ponavljaju sve ono što govore od početka suđenja“, rekla je Lazarević.

Ona je istakla da ne jenjavaju ocene odbrane, porodica i prijatelja optuženih, ali da sa druge strane, godine prolaze, a suđenje se ne pomera sa mrtve tačke

„Jedina novina od kada je pala prethodna optužnica, jeste samo to što su delovi optužnice promenjeni u odnosu na drugu, ali zapravo rano je bilo šta kazati kada i ova treća optužnica nije potvrđena“, rekla je između ostalog Lazarević.

O čemu je još govorila Tatjana Lazarević pogledajte  video prilogu:

Komentari

Svi komentari (0)