Stojanović o napadima u Skupštini, opoziciji i porezima

Emisije 07. dec. 202019:29
Podeli:
Boban Stojanović Foto:Nova S

Gost večerašnje emisije "Među nama" bio je politčki analitičar Boban Stojanović, a sa Majom Nikolić razgovarao je o napadima u Skupštini, opoziciji i porezima.

Stojanović je rekao da vlast već zna kako će izgledati 2022. godina, te dodao da je manje više poznato ko će biti kandidati i ko će da bude nosilac koje liste.

„Deluje da je Srpska napredna stranka obezbedila, pre svega sebe, i za predsedničke i za parlamentarne izbore i sada radi na tome da obezbedi i gradske izbore. Opozicija se može opisati rečima – množenje deobama ili presipanje iz šupljeg u prazno. Meni nažalost to tako izgleda. Ja sam inače osoba koja mnogo manje kritikuje opoziciju i trudim se da ne kritikujem, jer nekako, dovoljno ih vlast uništava i gazi i trudim se da budem što umereniji u tome, ali nekad kao da žele da i oni budu ktitikovani“, rekao je između ostalog Boban Stojanović.

Stojanović je naglasio da je postojanjem Saveza za Srbiju, opozicja bila koliko toliko na jednom mestu, međutim, dodao je da kada je ideja bojkota ipak zaživela i bila izneta, Savez je prestao da postoji.

„Sa druge strane, oni koji nisu želeli da budu u Savezu i izašli su na izbore, evo mesec, dva nakon tih izbora, oni prave nešto što mene podseća na Savez za Srbiju broj dva. Jer na primer, neko ko je liberalan, nije hteo u Savez za Srbiju jer su tu Dveri, a kako onda taj neko može u savez gde su Dosta je bilo i DSS“, upitao je gost emisije „Među nama“.

O čemu je još govorio Boban Stojanović, pogledajte  u video snimku:

Komentari

Vaš komentar