Grupa "Frajle" na scenu je stupila pre 15 godina, a njene članice ne prestaju da iznenađuju publiku.

One su nedavno objavile dokumentarni film, jedna od njih je izdala i knjigu u kojoj je opisala to kako su one postale „novosadske frajle“, a publika odnedavno ima priliku da uživa i u kabareu koji je nastao po motivima ove knjige.

Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča sada su gostovale u emisiji „Među nama“ na TV Nova i otkrile kako su se osećale dok su sedele u publici i na sceni gledale glumice koje tumače njih. Osim toga, one su nedavno imale koncert i u Dvorani centra za kulturu Čakovec i ne kriju da su se odlično provele.

„Sad smo došle, imale smo stvarno divan koncert. Možda jedno treća ili četvrta pesma je bila na redu i publika je već bila na nogama. Posle su mi muzičari naši rekli da smo koncert produžile jedno 45 minuta, ali stvarno je bilo fenomenalno“, rekla je Nevena Buča na početku razgovora.

Publika je na koncertu formirala i vozić, a kako kaže Nataša, to je sada već tradicionalno.

„Jeste, mi imamo stvarno publiku koja izdvoji vreme i energiju da dođe. Gde god da su, uzmu smeštaje i dođu. To je čitav ritual kad se dođe na naš koncert. Ovo je ekipa žena koje znaju sve naše pesme, presrećne su, đuskaju i dominira taj neki bećarluk. Žene jedva dočekaju da se izđuskaju kako treba, iako se ovde sada sedelo na koncertu“, istakla je ona.

Iako su njihovi obožavaoci pretežno žene, Frajle voli i veliki broj muškaraca.

„Bude muškaraca i meni je jako drago što i oni, nakon koncerta, postanu fanovi. Malo su skeptični, kao – to je ženska priča. Uopšte nije. Mnogi su na našim koncertima našli i žene, kao – idem na Frajle, sigurno ću naći devojku. Te komentare smo čule od muškaraca, da dolaze na naše koncerte da se provedu i da nađu ženu“, dodala je Jelena Buča.

Šta su još rekle, možete poslušati u video-prilogu na početku teksta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar