Škoro: Evroparlamentarci sve vreme igraju za vlast

Emisije 20. sep. 202109:06
Podeli:
Foto: Printscreen; Srđan Škoro

Novinar Srđan Škoro rekao je u jutarnjem programu "Probudi se" da je bilo bolje da su na međustranačkom dijalogu ispred opozicije pregovarala dva pregovarača. On je naveo opozicija praktično nije dobila ništa.

Upitan o zaključku iz lista „Nova“ da su posrednici iz Evropskog parlamenta ovog puta, uprkos nadama opozicije, odigrali za tim vlasti, Škoro je naveo da oni sve vreme igraju za vlast i da je to bilo od početka jasno.

„(Insistiranje na učešću evroparlamentaraca) To je bila loša procena onih koji su pregovarali, nepoznavanje odnosa, situacije, ljudi koji u tome učestvuju, interesa koji vlada za ovaj prostor, interesa koji imaju ti strani pregovarači vezano za ovu vlast i način kako bi ona trebalo da se održi da bi oni sproveli ono što oni žele“, smatra Škoro.

On je naveo da bi opozicija iz ove patološke situacija trebalo da traži da se ti uslovi sada pogoršaju.

„Da imaju jedan zahtev prema evroparlamentarcima, da uslovi budu pogoršani, pošto su odlični i ne mogu da se poboljšaju. Ja bih uputio pismo evroparlamentarcima da Vučića bude što više, jer je ovo nedovoljno koliko ga ima. Nedovoljno je da on sam sebe najavljuje u RTS programe, treba mu dati da vodi Dnevnik… Treba tražiti, na primer, da nije dovoljno da idete samo sa jednom bejzbol palicom na biračko mesto, već dve…“, rekao ironično Škoro.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar