Roditelji trojice dečaka iz Bajine Bašte, koje je policija 20. oktobra pretukla, nakon što ih je pomešala sa osumnjičenima za pucnjavu koja se tog dana desila u Užicu, podnose krivične prijave protiv policajaca koji su učestvovali u incidentu. Njihovi sinovi, od kojih su dvojica maloletni, doživeli su šok, pretpeli batine i ozbiljne povrede, kao i naslanjane repetiranog pištolja na čelo.

„Jedan od pripadnika policije je skočio na mene kad sam ležao na zemlji i izbio mi disanje, nisam mogao da dišem, bolovi nenormalni, izbezumljeni smo totalno“, rekao je jedan od trojice tinejdžera iza Bajina Bašte, koji će verovatno ceo život pamtiti nemili susret sa policijom koja ih je ni krive ni dužne pretukla nakon pucnjave u Užicu i potrage za napadačima.

„Skočili su na nas, počeli su da repetiraju puške, stvarno ludilo što se tiče toga, pištolji, jedan pripadnik policije se popeo na kola ipočeo da lupa, drao se „izlazite napolje, dižite ruke“. Kada sam izašao napolje sa podignutim rukama dobio sam udarac u glavu sa pištoljem, drškom od pištolja, malko sam pao u nesvest dok nisu počeli da skaču po nama“, rekao je za TV Nova drugi tinejdžer iz Bajine Bašte.

Prilog Snježane Ostojić iz emisije „Među nama“ pogledajte na početku ove vesti.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Sedmoro mališana iz Užice pokazalo da oni najmlađi upravo najveći ljudi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar