“Uopšte nije pitanje da li će Milorad Grčić podneti ostavku na mesto direktora EPS-a. Ključno pitanje je kako je on uopšte došao na to mesto”, rekao je u emisiji “Probudi se” Vukašin Obradović, urednik “Danasa na lokalu”.

Komentarišući jučerašnje gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na televiziji Pink, Obradović je rekao da ga ništa nije iznenadilo i da građani pred sobom imaju “klasičnu studiju slučaja”.

Pročitajte još...

“Ono što nam se dešava skoro svakodnevno, dešava se sada i sa EPS-om. Iz tog ugla to bi trebalo posmatrati. Imamo jedno javno preduzeću od ključnog, vitalnog značaja za zemlju, a na njegovom čelu se nalazi potpuno nekompetentan čovek”, rekao je Obradović.

On dodaje da nije pitanje da li je v.d. direktora EPS Milorad Grčić podneo ostavku, već kako se uopšte našao na tom mestu.

“Kako se na tako važnoj poziciji našao neko ko je potpuno nekompetentan? Na to nismo dobili odgovor, a to je ključno pitanje. Ne bi trebao samo on da podnese ostavku, taj lanac odgovornosti bi morao da bude širi. Mi imamo problem koji nas zatiče usred zime, a to je da je pao sneg i da je vlažan ugalj. S druge strane, imamo situaciju u kojoj se pojavljuje ‘čudotvorac’ koji to rešava i obećava nam da će sve biti u redu, da ćemo imati struju, najjeftiniju i da ćemo tek uživati u blagodetima onog što će biti urađeno, jer će cela Evropa da se smrzava, a mi ćemo imati struju”, objašnjava Obradović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (4)