medju nama, Nela Mihailović
Foto: Nova S

"Bože, koliko mi nju volimo da vidimo u našem studiju. Kada joj je 2018. godine, na Danima Zorana Radmilovića za ulogu danice u ulozi Danice u predstavi "Balkanski špijun", bila je prijatno iznenađena jer, kako je rekla, nije navikla da bude nagrađena za svoj rad. Ispostavilo se, međutim, da će joj ova uloga doneti sva najprestižnija glumačka priznanja u kategoriji pozorišne komedije, a poslednja je u nizu nagrada Ljubinka Bobić koja joj je pre nekoliko dana uručena u matičnom Narodnom pozorištu. U "Među nama" danas Nela Mihailović", najavio je voditelj Danilo Mašojević današnje gostovanje glumice Nele Mihailović u emisiji "Među nama" na TV Nova S.

„Ne mogu da kažem da sam se navikla na nagrade, mogu da kažem da mi jako prijaju. Nisam ni očekivala, niti sam mogla da predvidim sve ovo. Ono što sam znala kada sam dobila ulogu da je to veika šansa za neki dobar posao za napraviti dobru ulogu sa iskustvom koje ja imam jer to i jeste jedan od najbolje napisanih ženskih likova u našoj savremenoj literaturi. I, onda je krenulo puno tih naghrada, lepo je. Uvek tako zamišljam kako se neka grupa ljudi, kolega iz naše branše okupi, onda je tu žiri koji odlučuje. Ovog puta je bilo 17 kandidata povodom nagrade Ljubinke Bobić i eto, oni svojom odlukom meni priušte divan radostan trenutak sreće koji ću ja da pamtim. U suštini se svede na to da je mnogo lepo“, rekla je Nela i dodala:

PROČITAJTE JOŠ

„Zadrhti mi glas na tim dodelama zato što je stvarno to jedan lep trenutak. Sačuvala sam tu sposobnost da se radujem kao malo dete. Sad je bila posebna situacija zato što su moje ćerke po prvi put prisustvovale takvom događaju. One su mene gledale više puta u toj predstavi i drugim, a moje uzbuđenje bilo je pojačano njihovim prisustvom. Ono što me potpuno, onako emotivno, izbacilo je kada se sve to završilo, srela sam ih uplakane, a one su plakale od nekih emocija koje su doživele dok im je mama na sceni i dok se o njoj priča“, rekla je, između ostalog glumica.

Ceo intervju sa Nelom Mihailović u emisiji „Među nama“ pogledajte u video prilogu na početku teksta.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar