Nela Bunčić, sportistkinja i menadžer digitalnog marketinga portala Nova.rs, bila je gošća jutarnjeg programa Probudi se sa Danilom Mašojevićem. Povod njenog gostovanja bilo je osnivanje humanitarne platforme "Treniraj i doniraj".

Da li ste želeli da pripremite svoje telo za ovo leto? Da li vam fali motivacije za tako nešto? Da li ne znate odakle da krenete? Ako su vaši odgovori DA na ova pitanja, onda je izazov #MinutDoLeta pravi za vas.

Nova humanitarna platforma treniraj i doniraj ima za cilj da vas pokrene, zabavi, ali i napravi ovaj svet boljim mestom za život. Prvi izazov #MinutDoLeta počinje u četvrtak 13.05. i traje do ponedeljka 21.06.

PROČITAJTE JOŠ

U tom periodu planirana su četiri lajv treninga nedeljno, preko zatvorene Fejsbuk grupe i saveti i recepti nutricioniste. Da biste ušli u grupu treba samo da uplatite novac za lečenje malog Gavrila Đurđevića i imate dobru volju. Gavrilo je osmomesečni dečak koji boluje od spinalne mišićne atrofije, retke bolesti koja se leči najskupljim lekom na svetu, košta 2,1 milion dolara.

„Platforma Treniraj – Doniraj je stvorena u mojoj glavi pre godinu dana. Sada je bilo pravo vreme da se to pokrene. Napravljen je izazov ‘Minut do leta’ koji traje od 13. maja do 21. juna, kada je prvi dan leta. Taj izazov podrazumeva 4 treninga nedeljno koji se održavaju nedeljno lajv preko Fejsbuk grupe. Da bi prisustvovao treningu treba da uplatiš minimum 4 hiljade dinara za Gavrila. Do sada se prijavilo preko 100 ljudi, neki su uplatili i više od tog novca“, objasnila je Bunčić u jutarnjem programu.

„Onaj ko ne može da prati trening u real tajmu, može da ga pogleda kasnije i odradi“, dodala je Nela Bunčić.

Posetite sajt Treniraj i doniraj. 

Ceo razgovor Nele Bunčić i Danila Mašojevića pogledajte u videu na početku teksta.

 

 

Komentari

Svi komentari (1)