Foto: Printscreen NOVA S

Komentarišući informacije “uvozu glasova” iz Republike Srpske, koju su prethodne nedelje izneli iz Stranke slobode i pravde, programski direktor CRTA Raša Nedeljkov je rekao da nadležno Ministarstvo unutrašnjih poslova nije ponudilo činjenice na konkretne navode opozicije. Umesto toga, kako kaže, MUP se opredilo da strančari.

Gostujući u emisiji “Probudi se”, Nedeljkov je kazao da olako diže buka i govori da je nešto krađa ili laž, ali i da, s druge strane, institucije ne čine dovoljno kako bi ubedile građana da je birački spisak ispravan.

Pročitajte još...

“Javnost je ostala uskraćena za detaljne podatke o upisu u birački spisak, odnosno o tome koliko je ljudi promenilo prebivalište. Godinama unazad nedostaju transparentni podaci na osnovu kojih bi javnost mogla sama da donosi zaključke”, rekao je on.

Nedeljkov dodaje da, iako postoji blagi pomak kad je reč o ažuriranju biračkog spiska, još uvek nije moguće videti broj upisa i ispisa.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova se i ovoga puta opredelilo da strančari u komunikaciji sa javnošću, umesto da su priložili činjenice za konkretne navode koje predstavnici opozicije pomenuli”, rekao je, između ostalog, Nedeljkov.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)