Medju nama
Miodrag Miki Krstović Foto:Nova S

Večeras u 21 sat na TV Nova S očekuje vas nova epizoda serije "Aleksandar od Jugoslavije" u režiji Zdravka Šotre, a u ulozi Jevrema Damjanovića gledamo barda srpskog glumišta gospodina Miodraga Mikija Krstovića koji je danas ovde na veliko zadovoljstvo", najavila je voditeljka Maja Nikolić današnjeg gosta Miodraga Mikija Krstovića u emisiji "Među nama", koja se radnim danima emituje na TV Nova S.

Na pitanje da li je zadovoljan kada gleda seriju, Miki je dao opširniji odgovor.

„Znate, nismo mi snimali to da je prošlo mnogo vremena. Snimali smo prošlog leta, nema ni godinu dana. Počeli smo u martu, pa je prekinuto. Naime, prvi dan snimanja kada je trebalo da se desi, otkazano je na dva meseca zbog ovog planetarnog čuda koje nas je snašlo. Krenuli smo u maju i to je bio ozbiljan, ali zaista ozbiljan rad od nekih 150 dana snimanja. Bilo je naporno: avgust, uniforme… Ali, prosto to je deo posla i nemam želju da se žalim, nego samo da kažem kako je to bilo“, rekao je Krstović, a potom se osvrnuo na emitovane epizode.

PROČITAJTE JOŠ

„Sad kad gledam, mislim da smo uradili jedan čestit posao i vrlo sam srećan što se to snimalo. Mislim da je krajnje vreme da se o nekim našim velikim ljudima, voleli ih manje ili više, moramo da znamo i njih i o njima nešto, kao i da razumemo vreme i okolnosto pod kojima su živeli. Nekome se dopada više, nekome manje, to je uvek kod nas tako, ali svakako je korisno, barem da i oni koji nešto znaju provere, oni koji ne znaju neke će lepe stvari naučiti o vremenu, politici, odnosima… Možda če i shvatiti zašto smo ušli u tu, neki smatraju, veliku grešku koju je Aleksandar napravio praveći tu Jugoslaviju, da li bi danas bili u ovoj situaciji u kojoj smo… To su sve ozbiljna pitanja“, rekao je, između ostalog, Miki Krstović.

Celo gostovanje čuvenog glumca pogledajte u video prilogu na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar