Manojlović: Na protest će doći i četnici, partizani, ateisti…

Emisije 02. dec. 202110:34 > 12:03
Podeli:

Predstavnik organizacije "Kreni-promeni" Savo Manojlović rekao je da postoje dva zahteva protesta i naglasio da Aleksandar Vučić sujetu stavlja ispred interesa nacije.

Manojlović je u jutarnjem programu emisije „Probudi se“ rekao da postoje dva zahteva protesta i da dok se ne ispune, biće i protesta.

„Jedan je da se Zakon o eksproprijaciji povuče, i u petak ćemo tačno znati da li su zahtevi usvojeni jer je prošlo sedam dana. Ukoliko predsednik ne stavi potpis na zakon, to znači da je jedan od naših zahteva ispunjen. Drugi su vezani za izmene zakona o referendumu i inicijativi. Juče je predsednik rekao da je sa tim zakonom sve u redu. Napomenuo je da je pre toga prilkom drugog gostovanja rekao kako sam misli da su u tom taksu sporne takse. Naš zahtev je da se te takse ukinu“, rekao je Manojlović i dodao:

„Ako je sam rekao da su takse sporne, nek ih onda ukine, odnosno Narodna skupština koja ima ta ovlašćenja. U nedelju predsednik nije znao šta je potpisao i ovde se jedno priča jedan, a drugo drugi dan. Ja mislim da je njegovo inaćenje razlog njegovog straha. On pokazuje da svoju sujetu stavlja iznad interesa nacije“, nastavio je on.

Manojlović je pozvao građane da se ponovo okupe u subotu i naglasio da prošle nedelje nije bilo hapšenja samo zato što je bio ogroman broj građana.

„Ovo su idealni protesti jer na njima mogu da se pojave svi. Ateisti, četnici, partizani, svi mogu da dođu i svako može da protestuje gde želi“, rekao je Manojlović.

Bonus video: Savo Manojlović o finansiranju Kreni-promeni

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar