Kovačević: Od pregovora ne treba praviti cirkus i galamu

Emisije 01. apr. 202120:09 > 20:12
Podeli:
Siniša Kovačević, Među nama, Medju nama
Foto: NOVA S

“Mi iz Narodne stranke smatramo da bi trebalo formalizovati sastanak na kojem se dogovaraju izborni uslovi, tako da se on ne pretvori u cirkus i galamu, nego da to ima određenu vrstu digniteta i pregovaračkog dostojanstva”, rekao je u emisiji “Među nama” dramski pisac i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević.

Pročitajte još...

Odgovarajući na pitanje šta se dešava u opoziciji i zbog čega se lideri stranaka još uvek nisu dogovorili oko zajedničkog nastupa na pregovorima sa vlašću, Kovačević je rekao da su pitanju zanemarljivi problemi, te da bi o političkim programima trebalo govoriti tek nakon izborne pobede.

“Dešava se nešto što je trebalo da se desi posle pobede na izborima. Tek posle toga bi trebalo preći na prezentaciju vlastitih stavova i političkih programa. Ne vidim razloga za tu vrstu sukoba, naročito ako se uzme u obzir činjenica šta je to što nas spaja”, istakao je Kovačević.

Potpredsednik Narodne stranke rekao je da se građani Srbije suočavaju sa propašću države i svih moralnih principa, te da je zbog toga obaveza opozicije da bude ujedinjena.

“Suština je u nečemu što je dovoljno zanemarljiv problem koji se mogao lako rešiti da je bilo dobre volje. Mi iz Narodne stranke smatramo da bi trebalo formalizovati taj sastanak na kojem se dogovaraju izborni uslovi tako da se on ne pretvori u cirkus i galamu, nego da to ima određenu vrstu digniteta i pregovaračkog dostojanstva. Naročito ako uzmete u obzir i činjenicu da oni (SNS) s pravom mogu da kažu da su opozicija i Miša Vacić, Čedomir Jovanović, Šešelj ili Čanak”, poručio je Kovačević.

O čemu je još govorio gost emisije “Među nama”, pogledajte u video prilogu:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar