Poslanik Narodne stranke u Skupštini Srbije Siniša Kovačević istakao je večeras da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije upisao u knjigu žalosti u OŠ "Vladislav Ribnikar" zbog "njegovog ogromnog ega". Kovačević je ocenio i da se na večerašnjoj sednici Predsedništva Srpske napredne stranke pravio "plan kako da se Vučiću produži stranački mandat".

„Radi se o tom da se napravi plan kako će (Vučić) produžiti svoj (stranački) mandat i da ovih 100.000 ili 150.000 ljudi koji dođu u Beogradu viču ‘Aco, ostani’, a da on kaže ‘Nisam imao nameru, ali evo produžiću“, izjavio je u emisiji „Među nama“ na TV Nova Siniša Kovačević.

Govoreći o masovnim pucnjavama u Srbiji pre desetak dana, Kovačević je rekao da je „zastrašujuće to što se Vučić nije upisao u knjigu žalosti u OŠ ‘Vladislav Ribnikar’, škole koja se nalazi nedaleko od Predsedništva Srbije“.

„Taj naš predsednik je sa naporom hoda od tri minuta mogao da bude ispred te škole. Ako se upisivao u sve moguće knjige žalosti, kada dva kineska rudara ostanu zatrapana, naravno da tako i treba jer empatija je odlika čestitih i moralnih ljudi, ali da nemate snage zbog vlastitog ega i sujete da odete 300 metara od mesta gde radite i da ostavite jednu belu ružu ili da se upišete u knjigu ili zapalite sveću… Ni u crkvi nije zapalio (sveću)“, rekao je Kovačević.

„Vučiću niko ne bi mogao ništa, čak i da je neko tamo imao nameru da zazviždi ili da mu potrči u susret pa zar ne mislite da su one ‘kobre’ oko njega dovoljno kompetentne“, rekao je poslanik Narodne stranke u Skupštini Srbije.

„Smrt je teška kada umre deda od 96 godina, a zamislite kada vi sahranjujete decu“, dodao je još on i istakao da je zločin u Mladenovcu „mogao biti sprečen“.

***
BONUS VIDEO – Šta svetski mediji zameraju Vučiću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar