Kako žive Zrenjaninci bez pijaće vode i fabrike vode?
Kako žive Zrenjaninci bez pijaće vode i fabrike vode?

Za danas je zakazano puštanje u rad fabrike vode u Zrenjaninu. Da li će Zrenjaninci konačno dočekati taj dan, više puta je taj termin odlagan, sve to proverava Sanja Ignjatović Eker, reporteka jutarnjeg programa "Probudi se".

Nakon što je proverila kakva je situacija kod fabrike vode, ekipa jutarnjeg programa „Probudi se“ našla se nedaleko od centra Zrenjanina i tamo je saznala šta kažu Zrenjaninci, očekuju li da od danas imaju zdravu pijaću vodu ili pak možda samo tehničku. Da li će dočekati i taj dan?

PROČITAJTE JOŠ:

Naša ekipa je na lisu mesta proverila da li u Zrenjaninu kao i u Temerinu kada ljudi sednu u kafić poiju vodu koja nije ispravna za piće.

Interesantno je da postoji jedna računica da su Zrenjaninci na kupovinu flaširane vode za ovih skoro 20 godina potrošili više od 150 miliona evra.

A iako im možda nedostaje zdrave pijaće vode, Zrenjanincima ne nedostaje smisla za humor. Neki od njih tvrde da samo u finim lokalima ne služe zrenjanisku vodu, ali i da ako je istina da će danas fabrika vode biti puštena u rad to će biti istorijski dan za Zrenjanin i da tek je 21. vek, a oni imaju tehničku vodu na svojim česmama, kao i da je to ravno pronalasku točka i sletanju čoveka na mesec.

Prilog pogledajte na početku ove vesti.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO Danas je termin za puštanje u rad fabrike vode: Da li će poteći tehnička voda u Zrenjaninu?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar