Jovović: Bez Samante u „Seksu i gradu“ neće biti seksa

Podeli:
Foto: preent screen

Sara Džesika Parker najavila je nastavak serije "Seks i grad" u kom neće biti lika Samante Džons. O tome koliko je lik koji tumači Kim Katral razbijao tabu teme i oslikavao položaj žene na početku 20. veka, kao i da li "Seks i grad" uopšte ima smisla bez tog lika u "Probudi se" govorili su profesoraka dramskih umetnosti Maja Volk i novinar portala Nova.rs Pero Jovović.

Volk kaže kako cela ta ideja da se bave likovima iz serije „Seks i grad“ u njihovim pedestim godinama za nju ne zvuči zanimljivo.

„Ni jedana od njih nije imala ozbiljnu emotivnu vezu, ni potpmstvo osim jedne“, kaže ona.

Objašnjava da je Kim Katral bila jedina filmska glumica, jedino ozbiljno ime na početku serije.

Povezane vesti:

„Ja se divim Kim Katral što je jednoj takvoj ponudi davno rekla ne jer ne želi da bude rob tog lika“, kaže Volk.

Objašnjva da Sara Džesika Parker nakon serije „Seks i grad“ nije snimila ništa značajno – „par filmova u kojima je uvek ista“.

Dodaje što se tiče mogućeg scenarija bez Kim Katral „definitivno seksa neće biti“.

„Ona je glumica koja ume da ukrade scenu, u bilo kom duelu ostale nemaju šanse. Što se ne prašta“, smatra Volk.

Jovović smatra da će biti interesantno da se vidi kako će HBO uspeti da izbaci Samantu jer je ona „predstavljala simbol žene sa oslobođenom seksualnom energijom početkom 20. veka“.

„Ne bih se složio s Majom. Ja mislim da će biti jako interesantno videti kako će oni predstaviti žene u šestoj deceniji života s obzirom da se u švobiznisu ali i drugim sverama susreće sa ejdžizmom“, kaže Jovović i objašnjava:

„Mene iteresuje kako će predstaviti likove u tom životnom dobu jer se život ne završava kada prođe trideset godina. Ne mora da znači da u šezdesetim ne možete da nađete ljubav ili emotivnog partenera, da promenite karijeru, izađete na žurku“, kaže Jovović.

Volk smatra da je serija bila vrlo realna, da je sama pratila, dok su muškarci bili protiv nje.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar