Alen Islamović Foto: Nova S

Nekadašnji frontmen "Bijelog dugmeta", Alen Islamović, danas se putem vieo piziva iz Bihaća uključio u emisiju "Među nama", koja se radnim danima emituje na TV Nova S. Islamović je na isti način poslednji put gostovao u maju prošle godine, te su bila velika očekivanja da će se ovog puta pojaviti u srudiju. Međutim, zbog situacije sa koronavirusom roker nije mogao da dođe u Beograd. 

„Uvek treba verovati da će se desiti nešto na bolje, kao što se dešava i sa ovim vakcinama. Nadam se uskoro dolasku kod vas u studio“, rekao je Islamović, koji se nedavno vakcinisao u srpskoj prestonici, a potom je iskoristio boravak za odlatak u muzički studio.

„Preko svojih dragih prijatelja iz grupe „Piloti“ došao preko prve i druge vakcine. Osećam se odlično. Zašto sam to uradio? Uradio sam zbog sebe jer živim inače zdravo. Sportski duh je u meni ugrađen još od 17-te godine kada sam obožavao fudbal, iako sada igram tenis. To sam uradio zbog svoje porodice i dragih prijatelja sa kojima mogu da se nažem na nekom piću i družim se. Ta vakcina će mi sigurno pomoći“, rekao je Alen, a potom se osvrnuo na nove projekte i uzgajanje lešnika na svojoj plantaži.

PROČITAJ JOŠ

S obzirom na to da je sada sezona berbe, pevač se maksimalno posvetio poljoprivredi. Ne samo da je pronašao zanimaciju tokom leta, nego zaista uživa u tome što radi jer mu ide od ruke, što je i potvrdio za Nova.rs.

„Na svojoj plantaži lešnika u Bihaću prikupljam plodove jer je vreme za berbu. Zadovoljan sam sezonom ove godine. O koncertima još nema nikakvih signala da bi se mogli uskoro desiti. Mislim da će estrada proraditi u idućoj godini. Planirao sam raditi novi album, ali on nema nikakvog smisla bez live koncerata. Prikupio sam dosta pesama tako da ću i album raditi u idućoj godini. Oprezan sam, čuvam se, ne idem u neke gužve. Pretežno se držim porodice i nekoliko prijatelja sa kojima igram tenis. Klasika“, rekao je svojevremeno ALen za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)