Gorčin: Napad na United media liči na obračun Dinkića sa BK

Emisije 01. mar. 202108:21 > 11:18
Podeli:

Reditelj Gorčin Stojanović rekao je za Probudi se na Televiziji Nova S, da aktuelni napadi na United media podsećaju na nekadašnji obračun Mlađana Dinkića sa BK televizijom, te da je pisanje tabloida čisto zamazivanje očiju javnosti, iza čega verovatno ne postoji ništa.

„Meni je jasno, u stvari svakome je jasno da postoji potreba za kontrolom svega, pa je logično da neko tu sad udari na United media, kao što je svojevremeno Dinkić udario na BK i uništio televiziju koja nije bila tako loša televizija. Otkud taj početni kapital i kako je došlo do te televizije, to je meni zanimljivje u ovome. Meni nije zanimljivo da li je Šolak sada nešto, pošto ne znamo šta je bio pre 20 godina kada je napravio neki posao i to nije bilo istraženo. Ovo sada je zamazivanje očiju . Kad ovo sad dođe do tabloida, to znači da iza toga nema ništa. To je samo površina koja služi za nerviranje i zamajavanje“, rekao je reditelj.

Govorio je i o izboru novog fudbalskog selektora, za koga kaže da nismo ni svesni ko nam je došao.

„Kad sam rekao dal smo svesni ko nam je selektor, to je bilo po više osnova. Ja znam zašto nama Dragan Stojković Piksi treba, ali mi nije jasno šta mi njemu trebamo. Kad bude došao to će biti treći put da je on u srpskom fudbalu. Prvi put kao igrač, zatim kao funkcioner, a sad kao trener, po onome što ja znam dokazano dobar trener. Male su šanse da neko ko je bio takav fudbaler i pametan čovek ne bude dobar trener. Ključno pitanje je da li smo mi dovoljno dorasli nekome ko ima autonomiju, da li smo spremni i dorasli tome da nekog držimo i podržimo i da to traje neko vreme. Bez obzira na neki neuspeh, jer mi imamo jednokratne selektore, a kad je bio Radomir Antić imali smo nekog ko je napravio izvestan uspeh, a odmah posle toga je smenjen zato što nekom nije odgovarao. Zato se postavlja pitanje šta ćemo mi Piksiju, jer novac i častohleplje i samoljublje nisu sigurno. Motiv je sigurno čist i zdrav. Ne sumnjam u njega, već u ove koje privode na informativne razgovore. Sumnjam u bilo kakvu njihovu sposobnost, a kad je neko nesposoban onda se bavi zastrašivanjem ljudi ili ih menja, ako je u mogućnosti, kao pelene i to je ono što je problem ove zemlje“, zaključio je ovim povodom Stojanović.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar