Goran Bogdan: Progon Mire Furlan primer vremena zla

Emisije 02. feb. 202108:57 > 21:3311 komentara
Podeli:

U jutarnjem programu "Probudi se" gost je bio glumac Goran Bogdan koji je govorio o svom odnosu prema filmu "Otac" koji je u poslednje vreme izazvao burne reakcije srpske javnosti, kao i seriji "Vreme zla" čije je snimanje skoro završeno i čeka se njeno prikazivanje na televiziji NovaS.

Goran Bogdan je za ulogu u filmu „Otac“ bio kandidovan za Nagradu evropske filmske akademije, ali je sve morao zbog korone da prati od kuće.

„Mi smo taman pre lokdauna bili na „Berlinu“, tu smo dobili dve značajne nagrade i bili smo pozvani na milion festivala. Činilo se da ćemo proputovati ceo svet s tim filmom, a ono onda samo Zum, Zum, Zum… Neću više da se javljam ni na Vajber na lajv“, kaže Bogdan šaljivo.

Povezane vesti:

Dodaje da je film barem imao neki bioskopski život, ali da mu je drago i što je preko nacinalnog servisa došao do velikog broja ljudi i izazvao reakcije.

S obzirom na to da stalno putuje na relaciji između Srbije i Hrvatske kaže kako je u poslednje vreme izvadio mnogo PCR testova.

Izolacija mu nije prijala, ali kako kaže, život je počeo da se vraća u normalu pa je tako skoro završio snimanje serije „Vreme zla“ po romanu Dobrice Ćosića.

Komentarišući status na svom instagram profilu koji je postavio nakon snimanja serije „Danas završavamo vreme zla. Kada bi stvarno prestalo isto“ kaže da sam veruje kako će vreme zla zaista i prestati.

„Mislim da će nas izmoriti, da nemamo više mišića“, objašnjava.

Pomenuo je odlazak glumice Mire Furlan.

„Mi smo bili dragi prijatelji. Ona ja bila veliki zaljubljenik u književnost, divno je pisala. Divan čovek. Ona je baš loš primer tih vremena zla“, rekao je glumac.

Na pitanje kako sebe određuje kao srpskog ili hrvatskog glumca šaljivo je odgovorio:

„Ja sam svoj, ko me plati.“

Dodao je kako mu je drago to što ga i u Srbiji i u Hrvatskoj doživljavaju kao svog jer „tako bi i trebalo da bude.“

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar