Frontmen „Električnog orgazma" Srđan Gojković Gile, osvedočeni roker i autor legendarnih hitova koje i dalje peva cela bivša Jugoslavija bio je gost emisije "Probudi se".

Pročitajte još:

„Imam ćerku koja ima tri godine, a kako ja svako jutro meditiram – trudim se da se probudim malo pre no što se ona probudi tako da je to jedna od razloga zašto rano ustajem“.

S obzirom na trenutnu pandemijsku situaciju, grupa Elktrični orgazam je već dve godine odlagala koncert kojim su proslavili jubilej – odnosno četri decenije postojanja na domažoj sceni. Kako su 9. decembra napokon održali koncert, Gile je gostujući u emisiji „Probudi se“ otkrio svoje impresije nakon istog.

„Bila je onako katarzična atmosfera. Svi smo dugo čekali. Nismo hteli da sviramo koncert dok su bile one mere na snazi, odnosno smanjeni kapaciteti da samo pola sale može biti prisutno jer smo u tom trenutku imali i više od pola sale rasprodato. Nije bil onačina da sad nekim ljudima dozvolimo ulazi, a nekima ne. Koncert se sada napokon desio i bio je fenomenalan stvarno“; rekao je Gile.

Kako traju toliko dugo, jedna je od retkih bendova iz bivše SFRJ, a koji se može pohvaliti time da se u jeku popularnosti nisu raspali.

„Nema tu neke formule za opstanak. To sam vrlo često upoređivao tu situaciju da smo mi opstali, a da mnogih bendova danas više nema s iskrcavanjem na Normandiju, to su neke stvari koje su malo neobjašnjive. Drugi deo je svakako ta neka upornost, sposobnost i istrajnost koju mi kao članovi benda imamo. Kad god bi bend iskliznuo, uvek smo uspeli da se vratimo. Četri decenije nije malo“, otkrio je Gile.

Kompletan razgovor poslušajte u video na početku teksta.

BONUS VIDEO: Neverne bebe: Zašto je odbio da proda autorska prava

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)