Feđa Stojanović u „Među nama“ o Vlasti Velisavljeviću

Emisije 24. mar. 202120:31 > 20:43
Podeli:
Feđa Stojanović Foto:Nova S

Jedan od omiljenih i najšrmantnijih srpskih glumaca, Vlastimir Vlasta Velisavljević, danas je izgubio životnu bitku u borbi sa koronavirusom i preminuo u bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu. Vest o njegovoj smrti potresla je glumište, a njegove mlađe kolege samo imaju reči hvale i divne uspomene. Otišao je kao jedan od nastarijih glumaca, a poslednji projekat koji je snimio bila je serija "Aleksandar od Jugoslavije". 

Glumac Feđa Stojanović teško prihvata vest o smrti starijeg kolege, a za emisiju „Među nama“ na TV Nova S ispričao je njegovo iskustvo s Vlastom.

„Svakog normalnog čovek koji je poznavao Vlastu to mora da potrese jer je on bio jedan voljeni čovek. On je bio čovek s kojim je bilo lepo sedeti, pričati, družiti se, raditi zajedno…“, rekao je Feđa, a potom se dotakao i Vlastine priče šta je sve prošao u životu.

Foto:BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC

„Ti mangupčići beogradski su se voleli, družili i krali, a onda mi je pričao da su ga Nemci uhapsili i odveli su ga u taj logor u Nemačkoj. Kada se vratio u Srbiju, a to verovatno sada svi znaju, on je družeći se sa nekim svojim prijateljima bio rusofil, povezali su ga s njim i odveli na Goli Otok. Njegov život je jedna nenapisana knjiga“, rekao je Stojanović.

PROČITAJTE JOŠ

Seka Sablić takođe je ispričala da je vest o koleginom odlasku dočekala pomešanih osećanja.

„Moram da se nasmejem. U stvari, moje pravo osećanje je da sam ljuta i besna. On je bio posvećen svom pozivu. On se radovao svom poslu…“, rekla je, između ostalog Seka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar