Mandić: Čude se što sam se vratio u Beograd, a možemo sve da osvojimo

Podeli:

Srpski derbi na startu Lige šampiona pripao je vaterpolistima Novog Beograda, pošto su savladali Radnički iz Kragujevca rezultatom 16:10, a Dušan Mandić pričao je o najvećem klupskom takmičenju, povratku u Beograd i o tome što naša zemlja ima tri kluba u eliti.

PROČITAJTE JOŠ

Ekipa Vladimira Vujasinovića važi za glavnog favorita da osvoji trofej, bivši reprezentativac ima istinski drim tim koji predvodi Dušan Mandić.

„Nije bilo baš najprijatnije ustati nakon jedne teške, zahtevne utakmice, naše prve u Ligi šampiona, zadovoljni smo zbog osvojena tri boda. Imali smo više dobrih nego loših momenata“, rekao je Mandić gostujući u „Probudi se“ na TV Nova S.

Pričao je i da je srećan zbog povratka u Beograd posle igranja u Italiji.

„Svi se čude što sam se vratio iz Pro Reka u Beograd, olimpijski sam šampion, osvojio sam Ligu šampiona. Pa, vratio sam se iz mnogo razloga. Vrlo je ozbiljna priča, napravljen je izuzetan tim, Novi Beograd je domaćin i ove i sledeće sezone završnice Lige šampiona. Imamo tri srpska kluba u LŠ, najviše od svih zemalja. Vaterpolo se stvarno podigao i mnogo mi je drago zbog toga. Ne moram da se pakujem, da vučem porodicu sa sobom, da rešavamo papire opet, stvarno mi je lepo kod kuće“, dodao je Mandić.

BONUS VIDEO Hit izjava Dušana Mandića: Mislim da neko hoće na vaterpolo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar