Najmanja ulica na Vračaru gde su nelegalni građevinski radovi, nažalost, postali deo svakodnevnice. Tokom raskopavanja ove ulice je polomljen veliki broj kocki, a stanari čitave ulice ostali su bez vode.

Na licu mesta je jutros bila Jelena Vučetić, reporterka jutarnjeg programa „Probudi se“. Ranije je najavljeno da se tamo gradi sedmospratnica, koliko se odmaklo sa radovima i koji su novi problemi stanara za TV Nova otkriva Aleksandar Gavrilović, stanar ove ulice.

„Nije problem što na Sretenje nismo imali vodu, oni su došli na državni praznik i razvalili ulicu. Kada smo ih pitali odakle su, ko su, šta hoće, samo su nam rekli „hitna intervencija“. Pitali smo ih da nam daju papire, rekli su da nemaju, zvali smo komunalnu miliciju koja im je rekla da sve zatrpaju i da se sklone. Oni se pojave posle dva sata sa lažnim papirom bez pečata, memoranduma, zavodnog broja, koji to navodno potvrđuje, a oni u stvari razvlače kabal od trafo stanice do zgrade koja se gradi“, rekao je Gavrilović.

Prilog pogledajte na početku ove vesti.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Bahati investitori sada ruše i tokom praznika: Obračun naprednih neimara sa starim jezgrom Neimara na Vračaru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar