Milan Ćulibrk Foto: Newsmax Adria

Glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk rekao je da je neverovatno da je Predrag Koluvija dao intervju kod Vladimira Đukanovića, a da nijedno ročište nije održano za Jovanjicu 2 i podvukao da je njegov intervju prešao crvenu liniju kod dela članova SNS.

Ćulibrk je komentarisao slučaj vlasnika Jovanjice Predraga Koluvije, koji je u petak gostovao kod Vladimira Đukanovića.

„I u samom SNS ima ljudi koji misle da je pređena crvena linija u ovom slučaju. Koluvija je imao priliku da ispriča svoju priču, a nijedno ročište u slučaju Jovanjice 2, koja je ključ zato što se među osumnjičenima nalaze aktuelni i bivši pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, VBA, BIA i tako dalje. On je potpuno bacio u javnost drugi pogled i što je dodatno zanimljivo, premijer i predsednik njemu veruju na reč, a ne veruju direktoru policije“, kazao je u Ćulibrk i dodao:

„Hajde da vidim tog majstora u sudu koji će sada da postupa na isti način kao što je mislio pre dva dana. Ovaj jedan poziv menja sve, mi imamo novu situaciju i plašim se da ovo sve neće izaći na dobro“, istakao je Ćulibrk.

Glavni i odgovorni urednik Ćulibrk komentarisao je i navode iz lista „Objektiv“.

„U novinarskim krugovima bila je javna tajna da je taj medij osnovao Nebojša Stefanović, koji je pre dana rekao da ga napada tabloid koji je pod kontrolom jednog tabloida. Sada vidimo da uređivačku politku Objektiva vodi Vladimir Đukanović, advokat Koluvije, poslanik SNS, član Veća tužilaca, novinar, jutjuber i još svašta nešto“, rekao je Ćulibrk.

Celo gostovanje Milana Ćulibrka pogledajte u video prilogu: 

Bonus video: Jovanjica, Koluvija, Stefanović…- gosti Božo Prelević, Stevan Dojčinović

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (3)