bojana novakovic
Bojana Novaković Foto:Nova S

Bojana Novaković, srpska glumica koja živi u Americi, bila je gost jutarnjeg programa TV Nova S, "Probudi se", gde se video pozivom uključila iz Meburna. Ona je tom prilikom govorila o ulozi u poslednjem projektu u kome učestvuje, a kako je objasnila, Moli, koju tumači, ucenjuje političare kako bi spasla svoje zaposlene.

Prošle godine je predvodila proteste ispred zgrade Ujedinjenih nacija u Njujorku, pružajući podršku demonstrantima i u Srbiji, apelujući na objektivno izveštavanje o tim događajima. U međuvremenu je digla glas protiv kompanije Rio Tinto, stala je i u odbranu bare Reva.

U emisiju „Probudi se“ sa Nevenom Madžarević glumica i aktivistkinja Bojana javila se iz Melburna, Australije.

PROČITAJTE JOŠ

„Operacija Bafalo“ je poslednji projekat na kojem je glumica poslednjem radila. Komedija o svim segmentima društva, o političarima, vojsci. Tema su zapravo atomske bombe, a žene su u ovoj seriji vrlo domišljate i pametne što je dodatno motivisalo glumicu da bude deo projekta.

Uloga koju je glumica prihvatila je bila njoj veoma interesantna i opisala rečima:

„Ja sam glavna noćna dama. Ceo cilj moje uloge te Moli jeste da ona u stvari nekako spase devojke koje rade za nju. Neke su nestale u toj vojnoj bazi i ne zna se zašto, i povod tog cilja je u stvari da nađe te devojke i da ih vrati kući. Ona u stvari ucenjuje političare. Tako da sam doživela fenomenalno iskustvo kroz nju, iako je priča malo mračna. Uživala sam u tom ucenjivanju“, ispričala je Bojana.

Kada se završi karantin snima seriju koja se zove „Love me“.

Celo njeno gostovanje možete pogledati u video prilogu.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)