Milovanović o Dijani Hrkalović: Ovo je opomena za Stefanovića, ali i Rebića

Emisije 15. okt. 202123:31 > 23:52
Podeli:
Foto: Nova S

Novinarka portala Nova.rs Bojana Milovanović ocenjuje privođenje bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović kao opomenu bivšem ministru policije Nebojši Stefanoviću, ali i ljudima iz Policije, među kojima i direktoru Vladimiru Rebiću.

„To je vest koju čekamo mesecima, a nikako da se desi. Sve se nekako oko toga kovitlalo, a nikako da stignemo do toga“, rekla je Milovanović u emisji „Među nama“ na TV Nova S.

Ona je istakla da je to afera koja nas je, kako ocenjuje, mrcvarila i koja sada dobija „svoj epilog“.

„Ta afera predugo traje, ali opet mislim da je ovo jedna opomena svima drugima oko Dijane Hrkalović. Ovo je opomena i njenom najbližem saradniku i šefu Nebojši Stefanoviću, ali i svima iz Policije, znamo da se direktor policije gospodin Rebić drznuo da stane u odbranu svojih kolega koji su već prošli poligraf i rekao da veruje u njih. Ovo je jedno dešavanje koje treba da opomene sve u tim bezbednosnim službama i da zapreti“, ističe Milovanović.

Govoreći o raspletu u slučaju Nebojše Stefanovića, Milovanović ocenjuje da tu Srpska napredna strnaka (SNS) mora „mudro i taktički da odigra jer Stefanović raspolaže nekim informacijama koje u nekom trenutku mogu da naprave problem“.

„Sigurna sam da je on spreman da to iskoristi. Verujem da će to biti od onih stvari koja se tako glatko reši nekim njegovim povlačenjem i smeštanjem na neku drugu ugodnu i udobnu poziciju“, kaže ona.

Dodaje da SNS brine o svom rejtingu i da je svesna da joj takva stvar u samoj predizbornoj kampanji ne treba.

„Zato mislim da su rešili da obave u ovom momentu dok još nisu izbori toliko blizu pa će da se zaboravi, pa će neke svoje stvari da utegnu,“ ističe sagovornica Nove S.

Novinarka portala Nova.rs navodi da afera oko priskluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića može da bude vrlo opasna.

„Mi se svi pitamo kada neko može da prisluškuje predsednika šta će biti sa svima nama“, pita se sagovornica Nove S.

Upitana o stalnom spominjanju poligrafskog testiranja u javnosti, Milovanović ocenjuje da je ta priča nakon mnogo godina „obesmišljena“.

„Imamo već godinama tu priču, u ime oca i sina i svetoga poligrafa. Došlo je dotle da je upravo time obesmišljeno i mislim da prosto nikakvu težinu u običnoj javnosti nema, znamo da ni pravno nema težinu i poligraf ne bi trebalo da prihvatamo zdravo za gotovo“, poručuje novinarka portala Nova.rs.

Pogledajte celo gostovanje Bojane Milovanović u „Među nama“.

Bonus video – Borović: A šta je sa predmetima Hrkalović, Kokeza i Prisluškivanje?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar