„ABBA je kulturna pojava koja nas obeležava“

Emisije 10. sep. 202108:34 > 10:44
Podeli:
Dragan Ambrozić, Printscreen/Nova S
Dragan Ambrozić, Printscreen/Nova S

Legendarna grupa ABBA snimila je dve nove pesme posle 40 godina i njihove numere već se nalaze na top listama u Evropi. Novi album "Vojaž" izlazi 5. novembra.

Dragan Ambrozić, glavni i odgovorni urednik programa Doma omladine, rekao je u emisiji „Probudi se“ na TV Nova S kaže da je grupa ABBA pojava koja nadilazi fenomen popularne muzike.

„Svako ima neku pesmu od njih koju voli. To je jedna kulturna pojava koja nas obeležava“, ističe Ambrozić.

Govoreći o novom albumu ove grupe, Ambrozić kaže da se sve nastavlja u istom stilu pa da tako imaju jednu baladum jednu disko numeru i da nastavljaju liniju koju su imali.

„To se dešava jednom u životu, da imate priliku da samo u snovima zamislite da će se ovako nešto desiti“, rekao je Ambrozić o novom albumu ABBE.

On kaže i da ABB predstavlja nostalgiju za nekim boljim vremenima.

Osnivač ABBA tribjut benda, Boško Đelilović, kaže da je najava novih pesama bila još krajem 2018. godine, ali da se ona prolongirala.

„Još krajem 2018. godine najavili su da će snimti dve pesme pa se onda prolongiralo, pa posle da će biti pet pesama i na kraju skoro deset pesama“, rekao je Đelilović i dodao:

„Njihovi glasovi mi zvuče skoro isto kao pre i dalje miluju tim njihovim glasovima i meni zvuče magično. Moram da priznam kada sam pustio prvu pesmu imao sam tremu.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar