„4 i po muškarca s Ivanom Ivanovićem“: Epizoda 06

Emisije 25. okt. 202111:00
Podeli:
Foto: Ivan Dinić/Nova S

Voditelj Ivan Ivanović i njegova ekipa - Srđan Dinčić, Slobodan Loka Nešović, Bane Raičević i Dragan Ilić su u emisiji "4 i po muškarca" čija je nova sezona startovala na televiziji NOVA S, ali u izmenjenom terminu govorili o raznim aktuelnim temama i dešavanjima u zemlji.

Pročitajte još:

Jedna od tema voditelja Ivana Ivanovića i već svima dobro poznate muške ekipe iz „4 i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“ u emisiji koja je emitovana u subotu uveče bio je novi nadimak Ćorguz koji je predsednik Aleksandar Vučić po svoj prilici nadenuo sam sebi.

Ivanović je na početku pustio insert iz jedne emisije u kojoj je Vučić nabrajao sve uvrede kojim ga navodno nazivaju protivnici.

„I dobro, onda sam i Ćorguz i Picousti, i ovakva i onakav. To je sve u redu“, rekao je Vučić za sebe gostujući u jednoj emisiji nedavno.

Nakon pomenutog inserta, Ivanović je sa Dinčićem, Raičevićem i Ilićem nastavio da se šali povodom Vučićeve izjave, u njima dobro poznatom maniru.

„Nikada u životu nisam čuo da mu je neko rekao da je Ćorguz“, rekao je Dinčić
Celu šestu epizodu nove sezone emisije „4 i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“ pogledajte u videu iznad.

Nova sezona je startovala je u subotu, 18. septembra, što je izmenjen termin u odnosu na prethodnu sezonu. Emisiju možete pratiti u terminu od 22:30 časova, odmah nakon emisije “ 24 minuta sa Zoranom Kesićem“.

BONUS VIDEO: Ćorguz – novi nadimak Aleksandra Vučića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar