Foto: Privatna arhiva

U stravičnom udesu koji se dogodio na Romaniji lakše je povređeno više osoba, a među njima je i učesnik ovogodišnjeg Survivora, Ramiz Gusinac.

U razgovoru za Nova.rs, Ramiz je objasnio kako je došlo do nezgode. Navodi da niko od učesnika nije teže povređen.

PROČITAJTE JOŠ

„Dobro sam. Živ sam, nisam životno ugrožen. Vidim da neki portali pišu da se ne zna ko je kriv, to mi je vrlo važna stvar da se zna. Ja nisam kriv. Vozio sam uz Romaniju iz pravca Sarajeva i u nekom brdu sam išao 50,60 na sat. Bila je velika uzbrdica. Naišla je kolona od tridesetak automobila. Ja sma prešao jedno 10,15, neka žena je preticala čitavu kolonu, ja sam pokušao da pobegnem u jarak sa strane, a ona me je udarila od napred, u far. Skoro pa direktan udes“, kaže Ramiz za Nova.rs.

„Kada me je udarila, bilo je opasno. Okrenuo sam se skroz, faktički sam se okrenuo ka Sarajevu. Imalo je četvoro kod njih u autu. Nisam mogao nikako da ih izbegnem. Jedna devojčica je isekla čelo, koja je bila u tom auto sa njima. Niko nije teže povređen, hvala Bogu“, objašnja dalje Ramiz za Nova.rs.

Foto: Privatna arhiva

Nakon toga, kaže, policija ga je odvela u bolnicu.

„Policija me odvela u centar na Palama, dali su mi okovratnik, to je bio direktan sudar. Posle toga je došao moj prijatelj Fića Mulić iz Sarajeva. On me prevezeo i povezao u srpsku bolnicu. Tamo su mi dali pomoć, hteli su da ostanem da ležim, ali ja nisam želeo, pošto su mi brat i sin krenuli iz Novog Pazara da me preuzmu. Da ne bi mislili da sam mnogo povređen odbio sam da ostanem“, zaključio je Ramiz za Nova.rs.

Foto: Privatna arhiva

Podsećamo, Ramiz je iz Novog Pazara i bio je najstariji učesnik Survivora, ali i jedan od omiljenih među ljudima.

Foto: Privatna arhiva

BONUS VIDEO: Dva meseca od Survivora učesnicima oči i dalje gladne: To je naša trauma

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)