Aron Karter
Aron Karter Foto: EPA/BRITTA PEDERSEN

Eron Karter, brat slavnog pevača grupe Bekstrit bojs Nika Kartera, pronađen je mrtav u kadi u svojoj kući u Lankasteru u Kaliforniji, a njegov život bio je buran odmalena.

Policija je saopštila da su u subotu u 11 sati dobili poziv hitne pomoći da se „muškarac udavio u kadi“,  a detektivi za ubistva su upućeni na lice mesta, ali za sada nema informacija ili dokaza o kriminalnim radnjama, piše Daily Mail.

Karter je stekao slavu kao dečija zvezda, prvo kao pevač, a kasnije kao glumac u filmskim i televizijskim emisijama kao što su „Lizzie McGuire“ i „7th Heaven“.

On je nastupao sa bendom Bekstrit bojs na turneji 1997. godine, proslavio se 90-ih izdavši četiri studijska albuma, počevši od njegovog istoimenog debi albuma 1997. kada je imao samo 9 godina.

Ovaj 34-godišnjak se posebno borio sa zavisnošću dugi niz godina, suočavajući se sa pravnim problemima i ulaskom u rehabilitaciju dok je nastavio sa svojom muzičkom karijerom, navodi E!.

Takođe se javno svađao sa mnogima, uključujući svog brata Nika, koga je optužio da je pokušao da ga stavi pod nadzor, sličan onom koji je dodeljen Britni Spirs.

@aaroncarterofficial

Getting ready for Halloween with our beautiful baby boy!! Mommy and daddy love you sorry we been stink heads lol you love ❤️ and you learn.

♬ original sound - AaronCarter

On je 2019. otkrio da mu je dijagnostikovan „poremećaj više ličnosti, šizofrenija, akutna anksioznost i manična depresija“, navodi CNN.

Iza sebe je ostavio sina Prinsa.

Prinsova majka i Eronova devojka Melani Martin objavila je na Tik Toku video na kome plače samo nekoliko minuta nakon objave.

Martin se može videti kako vozi dok plače u kameru koja snima kratki video.

@missmelaniexx ♬ original sound - Melanie

U poslednjem nastupu repera, pre njegove prerane smrti, može se čuti kako peva „neće ga više biti, ali ne zadugo“.

Video je postavljen na Instagram samo dan pre šokantne objave.

 

****
KAKO POTRAŽITI POMOĆ

Ako nisi siguran kome da se obratiš za pomoć, a osećaš da ti je potrebna, za početak, imaj na umu da je tvoj lekar opšte prakse u mogućnosti da te uputi stručnjaku za mentalno zdravlje i konsultovanje s njim je prvi korak ka lečenju. Ipak, ukoliko iz nekog razloga ne možeš tim putem, u nastavku su navedena mesta i ljudi koji te mogu uputiti ili koji pružaju dijagnostičke i terapijske usluge za depresiju.

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva

Telefon: 011/7777000

PRVA POMOĆ

Psihocentrala

Crnogorska 2/16, Savski Venac, Beograd

Telefon: 064 2288885

Email: [email protected]

Centar Srce

Telefon: 0800-300-303

Email: [email protected]

Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević

Višegradska 26, Beograd

Centrala 011/3636400

Institut za mentalno zdravlje

Palmotićeva 37, Beograd; telefon: 011/3307 500

Paunova 2; telefon: 011/2666 166, 011/2664 555
***

BONUS VIDEO: Kuća coveka koji je preminuo nakon sto mu je staford napao kuče