Foto: Printscreen / Instagram

Zvezda filmova za odrasle Rišel Rajan progovorila je o svom seksualnom životu.

Ona je otkrila da uživa u seksu s mlađim muškarcima koji vole seks s iskusnim ženama.

PROČITAJTE JOŠ

„OnlyFans“ zvezda, koja ima 37 godina, još je rekla da preferira seks s muškarcima koji su u dvadesetima jer voli da sa njima bude grublja, piše Daily Star.

Rišel je u podkastu „Inside OnlyFans“ otvorila dušu te je isprićala da je seks s mlađim muškarcima bolji nego sa starijima jer mlađi više „uživaju u iskustvu“ s njom jer ona zna šta želi, piše „Daily Star“.

„Tehnički, kuguarka je žena koja izlazi s deset godina mlađim muškarcima. Dakle, ja imam 37 godina i mislim da je tip s kojim sam se danas seksala imao oko 23 godine“, rekla je ona u podkastu i otkrila neke detalje svog ljubavnog života, pa je tako mnoge šokirala priznanjem da voli da bude s mlađima jer s njima može da bude gruba, a to je ovako objasnila:

„Mladi momci su zabavni. Samo se prepuste i rade bilo šta. Oni vole da bude sa starijom ženom koja poznaje svoje telo i koja preuzima kontrolu. S mnogima od njih sam bila gruba. Volim da im sednem na lice i gušim ih. Uživam to da radim u slobodno vreme, kad ne snimam porno filmove“.

BONUS VIDEO: Prijavite svako zlostavljanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar