Teodora o svom učešću u takmičenjima: Da sam tada birala, ne bih izabrala sebe

IDJshow 12. apr 202221:13 > 13. apr 2022 12:19
Podeli:

Nakon što je žiri izvršio eliminaciju i odredio kojih 24 takmičara nastavlja program, sledeći korak je nova eliminacija, da bi se u samoj završnici našlo 12 najboljih.

Teodora Džehverović, članica žirija IDJShow-a, pred finalnu emisiju oseća uzbuđenje jer očekuje pravi spektakl.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica je rekla da su do sada imali priliku da se upoznaju sa kandidatima, ali da sad sledi važan momenat, a to je izbor najboljih.

"Tek sad ću videti pravu sliku sebe u celoj ovoj priči, daću sve od sebe da to sa moje strane bude u najboljem svetlu", ispričala je Teodora.

Ona je dodala da je za nju jako važno što su se takmičari dobro pripremili i pokazali koliko ozbiljno shvataju svoje učešće.

"Mislim da su se svi pripremili brutalno, što mi je drago, što je pokazatelj da im ovo nije nešto usput, nego su pokazali da su ovde došli sa nekim razlogom. To je da osvoje pre svega nas, a onda i publiku", rekla je pevačica i dodala:

"Nadam se da će se pokazati u najboljem svetlu, jer je trema nešto što može da utiče na kandidate, uticala je i na mene. I ja sam neko ko je prošao sve to, i ja sam se takmičila i da sam ja tada birala, ne bih sebe izabrala", objasnila je Teodora, pa se osvrnula na prednosti ovog takmičenja.

"Ovde kandidati mogu za jako kratko vreme da pokažu koliko vrede", istakla je pevačica.

Iako je neosporno bitna i dobra energija, i scenski nastup, i vizuelni izgled, ono što je za nju najvažnije kada je u pitanju ocenjivanje je svakako pevanje.

Sve što je Teodora rekla o takmičenju i kandidatima, možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: IDJ Coach - gosti Teodora Džehverović, Relja Popović i Darko Dimitrov

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar