Vudi Alen i Mia Ferou Foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumica Mia Farou i glumac i pevač Frenk Sinatra upoznali su se davne 1964, kada je ona imala svega 19 godina, a on se bližio pedesetoj.

U tom trenutku ona je bila u studiju 20th Century Fox, gde je snimala „Gradić Pejton“, dok je Sinatra bio na setu filma Von Ryan’s Express, pa je bilo neminovno da se sretnu.

PROČITAJTE JOŠ

Nije im trebalo dugo da uđu u vezu, uprkos ogromnoj razlici u godinama, a nisu uspeli da sakriju svoju ljubav od javnosti. Utočište i mir tražili su u Sinatrinom domu u Palm Springsu, gde je pevač i glumac odvojio jednu sobu za svoju novu devojku.

Dve godine nakon prvog susreta, venčali su se u Las Vegasu, a Sinatra je zaprosio mladu glumicu držeći verenički prsten s 9-karatnim dijamantom.

Nakon što su se venčali, Frenk Sinatra insistirao je da Mia prekine svoju glumačku karijeru, što je ona i učinila.

Frenk Sinatra i Mia Ferou Foto: TopFoto.co.uk / Topfoto / Profimedia

Gluma joj je nedostajala, pa je pristala da igra u filmu „Rozmarina beba“ Romana Polanskog. Ispostavilo se da je snimanje ovog čuvenog ostvarenja trajalo duže nego što je planirano, a pisalo se da je to razbesnelo Sinatru jer je želeo da igra uz njega u neo-noir filmu „Detektiv“.

„Ako pitate Frenka, ja ne treba da snimam nijedan film. On kaže: ‘Ja mogu da nas obezbedim prilično dobro. Ne vidim zašto bi žena želeola nešto da radi’. Tako su muškarci učeni, a onda se osećate krivom kada želite da uradite nešto za sebe“, rekla je ona jednom prilikom.

U novembru 1967. godine, dok je još radila na „Rozmarinoj bebi“, Mia je doživela neprijatno iznenađenje: Sinatrini advokati uručili su joj papire za razvod. Zvanično su se rastali u avgustu 1968. godine, a Mia Farou je kasnije tvrdila da je za sve, zapravo, bila kriva ogromna razlika u godinama i da je bila „neverovatno nezrela tinejdžerka“ kad se udala za Sinatru.

Međutim, razvod ih nije razdvojio zauvek – negovali su prijateljstvo sve do pevačeve smrti.

Vudi Alen i Mia Farou Foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Mia je kasnije ušla u dvanaestogodišnju vezu sa rediteljem Vudijem Alenom, sa kojim je dobila sina Ronana. Već godinama se spekuliše da je Ronan zapravo rođen nakon jedne strastvene večeri koju je Mia provela sa Sinatrom. Kada su je u intervjuu za Vanity Fair pitali da li je Ronan Sinatrin sin, odgovorila je – možda, dok je na pitanje je li Frenk Sinatra bio ljubav njenog života imala jasniji odgovor.

„Da“, priznala je.

Mia i Ronan Farou, Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Vudi Alen sve vreme tvrdi da „može da se kladi u svoj život“ da je Ronan njegovo dete, a jedan biograf čuvenog pevača kaže da je to najverovatnije tačno jer je navodno Frenk Sinatra imao vazektomiju mnogo pre Ronanovog rođenja 1987. godine, piše Glossy.

Nakon što je pevač i glumac umro 1998. godine, Mia je na sahranu došla sa sinom Ronanom, a u Frenkov sanduk je ubacila više predmeta koji su joj značili, uključujući i svoju venčanu burmu.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare