Snežana Đurišić
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Snežana Đurišić spremna je za nastavak sezone takmičenja "Zvezde Granda", koje je bilo prekinuto zbog pandemije. S obzirom na to da je vodila računa o ishrani tokom pauze, pevačica je doterala liniju i sada s ponosom nosi užu garderobu. Iako su mediji pisali da je Snežana smršala 20 kilograma, ona je demantovala te priče, s opravdanjem da je to bilo davno dok je boravila u Americi, kada je bila isključivo na voću i šejkovima. 

Pred snimanje emisije popularnog muzičkog šoua, pevačica je u ruci nosila sliku koju je namenila svojoj kolegnici Ani Bekuti kao poklon za rođendan. Kratko je „proćaskala“ s nama, da bi zatim otišla u studio.

PROČITAJTE JOŠ

„Nema potrebe da mršavim 20 kilograma, to je bilo nekada. Ali,jesam malo sada smršala. Hvala vam na komplimentima“, rekla je Đurišićeva.

Na pitanje da kako joj se čini novi muzički direktor „Grand“ produkcije Aleksandar Milić Mili, ona je imala samo reči hvale.

„Informisana sam u vezi Milija i zaista mi je drago. Ašto se tiče Saše, on će uvek biti na svom mestu“, rekla je, između ostalog pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)