Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Prva sezona nas je oduševila, druga sezona ostavila bez daha, a dok čekamo izlazak treće sezone megapopularne HBO serije "Beli lotos", istražili smo cene u hotelu u kojem je snimana druga sezona popularne serije.

Druga sezona se blago nastavlja na prvu – ali su uglavnom „u igri“ potpuno drugi likovi i dešavanja. Gosti su ovoga puta smešteni u Italiji, na Siciliji.

Luksuzni hotel u kojem uživaju bogataši iz Amerike zove se San Domenico Palace i smešten je na Taormini. Cena? Prava sitnica.

Foto: Printscreen

Sitnica za bogate Amerikance iz serije koji, kako nam je radnja pokazala, mogu sebi omogućiti da iskeširaju više od pedeset hiljada evra i da ih maltene „bace u vazduh“. Ne bukvalno, ali nećemo vam prepričavati radnju serije u slučaju da je još uvek niste pogledali.

Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Ukoliko ste ovog leta razmišljali da tamo provede odmor, možda ćemo vam srušiti snove.

Većina datuma u junu koje smo pokušali da odaberemo nisu dostupni u hotelu. Odnosno, sve sobe su popunjene.

Ipak, nasumično smo odabrali datum – 20. jul, hotelsku sobu do 31. jula, znači 11 dana, 10 noćenja, za jednu osobu. Cena je – 33.943 evra.

Poređenja radi, to je četvrtina novca koja bi vam trebala da kupite omanji stan u nekom od centralnih delova Beograda, u kešu.

Hotel ima pet zvezdica, i u slučaju da ste gledali seriju – možete videti da odiše čistim luksuznom.

Ipak, cena jeste paprena. Ukoliko vaš džep nije toliko dubok, moraćete se zadovoljiti gledanjem serije i uživanjem u magičnim kadrovima putem TV-a.

Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare