Anastasija Ražnatović, Anđelina Džoli i Nataša Bekvalac Foto: Antonio Ahel/ATAImages/EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Porodične drame veoma su teške, a kod poznatih su najčešće i medijski ispraćene. Nažalost, česti su primeri da se pojedinci ne slažu sa porodicama svojih partnera i da između njih postoji ogromna tenzija.

Anastasija Ražnatović navodno nije u dobrim odnosima sa porodicom svog partnera, fudbalera Nemanje Gudelja, tačnije s njegovom majkom Oliverom i sestrom Vanjom, koje ne žele nikakav kontakt s mladom pevačicom, piše Kurir.

PROČITAJTE JOŠ:

To je potvrdio i njihov boravak u Kataru na Svetskom fudbalskom prvenstvu, gde nisu imale nikakav kontakt, i to na zahtev Nemanjine majke Olivere i sestre Vanje.

Njih dve su zatražile od Nemanje da dobiju razdvojene karte tako da na tribinama ne budu u blizini Ražnatovićeve, što se i desilo.

Šta je pravi razlog za sukob i netrpeljivost između njih, niko sa sigurnošću ne zna, mada su se proteklih nedelja mogle čuti različite priče u javnosti o tome zašto je došlo do razdora i zašto su Olivera i Vanja prekinule kontakt s potencijalnom snajkom. Pored toga, one su otpratile Anastasiju sa Instagrama.

Foto:Printscreen Instagram/vanjagudelj27,Srđan Stevanović/Starsportphoto, Nemanja Jovanović/Nova.rs

Da ovo nije jedini primer ovakvih loših odnosa sa porodicom partnera, govore i situacije mnogih poznatih.

Tako je Nataša Bekvalac pre mnogo godina u emisiji „Amidži šou“ govorila o svom braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem.

Pevačica je tada spomenula da je Dačina majka i nije baš volela.

Danilo Ikodinović i Nataša Bekvalac Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs/Vesna Lalić/Nova.rs

Trenutno jedan od najpoznatijih ovakvih primera, o kom se u domaćim medijima najviše piše je odnos Anabele Atijas i supruga njene ćerke Lune, Marka Miljkovića.

Oni se navodno nikako ne slažu, a to su svi mogli da vide i u rijalitiju u kom su zajedno učestvovali, gde su se neretko svađali pred kamerama.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Među stranim poznatim ličnostima ima još više primera ovakvih porodičnih drama.

Najviše pažnje svojevremo su privlačile majka Breda Pita, Džejn, i njegova druga supruga Anđelina Džoli.

Kada je Bred Pit počeo da izlazi sa svojom koleginicom iz filma „Gospodina i gospođa Smit“, obožavaoci su se pitali šta njegova porodica misli o njihovoj ljubavi, s obzirom na to da je malo pre toga okončao brak sa Dženifer Aniston, koju su Pitovi obožavali.

Tada je blizak izvor porodice otkrio detalje za američke medije.

„Džejn je iz prve ruke videla koliko je Anđelina teška. Nikada ne dolazi u posetu porodici i uvek je bila odbojna. Dženifer je bila potpuna suprotnost — šarmantna, druželjubiva i savršena snaja. Uvek je pronalazila vremena da bude aktivan deo porodice, dok Anđa samo okreće glavu“, rekao je izvor tada.

Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ, BORIS HORVAT / AFP / Profimedia

U braku Pola Makartnija sa manekenkom Heder Mils dominirale su tenzije i porodična drama.

Naime, muzičareva ćerka Stela nije mogla da podnese svoju maćehu.

„Ona je od prvog dana bila manipulativna krava. Krava neće biti srećna dok ne uništava sve nas i naše uspomene na našu majku“, navodno su Steline reči, koje je uputila svom ocu jednom prilikom.

„Svake nedelje Stela je pokušavala da raskine naš brak. Bila je tako ljubomorna. Stela nije bila zainteresovana za sreću svog oca. Ne mogu više da je štitim, učinila je neke zle stvari. Saznali smo da mi je ostrugala lice sa fotografija na kojima smo zajedno“, rekla je Heder nakon razvoda od Makartnija.

Pol Makartni Foto:EPA/FELIPE TRUEBA

BONUS VIDEO: Top 10 najskupljih razvoda

Komentari

Svi komentari (0)