Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs/M. M./ATAImages.

Modna kreatorka Melina Džinović i njen bivši suprug, poznati pevač Haris Džinović već nedeljama su glavna tema svih medija. Iako je sve na prvi pogled izgledalo idelno, ljubavni život poznatog para se raspao pre više od godinu i po dana, naveo je pevač za domaće medije. 

Haris i Melina Džinović su se sa decom u luksuznu vilu na Senjaku uselili 2021. godine, a prema rečima poznatog pevača, Melina je dom napustila krajem 2022. godine, te od tada više ništa nije isto. On je takođe naveo i da jenjegova sada već bivša supruga pokupila sav nakit, torbe i garderobu, te da odavno živi svoj život, kao i da se sa sinom Kanom nije čula više od mesec dana.

PROČITAJTE JOŠ:

Vest o razvodu šokirala je kompletnu javnost, a Haris je odlučio da u više intervjuu za domaće medije iznese sav prljav veš iz njihovog odnosa dok se Melina ovim povodom nije oglašavala.

Butik Meline Džinović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Ekipa portala Nova.rs je odlučila da poseti butik „Hamel“ koji je u vlasništvu Meline Džinović više od deset godina. Tamo je bila radnica koja nam je rekla da se Melina slabo pojavljuje u butiku, kao i da u skorije vreme nije dolazila.

U nastavku teksta pogledajte kako izgleda butik kreatorke.

Podsetimo, haljine Meline Džinović nosile su svetske zvezde poput Šeron Stoun, Dženifer Lopez i Paris Hilton, a u medijima se šuškalo da joj je u tome da dođe do njih pomogla njena kuma Slavica Eklston, inače bivša supruga kralja Formule 1 Bernija Eklstona, inače Harisova višedecenijska prijateljica. Podsetimo, Haris i Melina venčali su se posle desetak godina veze i dvoje dece na jahti usidrenoj u Dubrovniku, među odabranim zvanicama, a Harisov kum bio je jedan od najbogatijih biznismena u regionu Filip Cepter.

Modna kreatorka je 2016. godine za portal „AntenaM“ otkrila kako je sarađivati sa svetski poznatim ličnostima.

Melina Džinović Foto:Amir Hmazagić/Nova.rs

„Sva iskustva su prelepa, jer što je zvezda veća, to je ponašanje lepše, ali, opet, ja ne mogu o tome da sudim, jer sam ja osoba koju oni zovu zbog haljine koja im se svidela. U startu je komunikacija pozitivna, lepa, blagonaklona i ja generalno ne bih mogla da fuknkcionišem da je to drugačije“, izjavila je Melina tada.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović progovorila o zaradi svoje firme

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare