Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

Glumica Sandra Bulok ostvarila je uspešnu karijeru i imali smo priliku da je gledamo u mnogim zapaženim filmskim ostvarenjima.

Samo neki od filmova u kojima je glumila jesu „Nestajanje“, „Razbijač“, „Mreža“, „Dok si ti spavao“, „Dve nedelje za zaljubljivanje“, „Vreme za ubijanje“, „Brzina“, „Ljubavne čarolije“, „Uvek postoji nada“, „28 dana“, „Mis tajni agent“, „Mis tajni agent 2: Naoružana i zanosna“, „Brzina 2“, „Kuća na jezeru“, „Predosećaj“, „Žestoke devojke“, „Gravitacija“, „Oušninih 8“, „Kutija za ptice“, „Izgubljeni grad“, „Brzina metka“ i drugi.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je njen privatni život često pod lupom javnosti, mnogi ne znaju da Sandra ima rođenu sestru Gezine Bulok-Prado koja je šest godina mlađa od nje.

Gezine je završila prava, a 1995. godine je, zajedno sa svojom sestrom, osnovala kompaniju Fortis Films. Ona je bila advokat i predsednik kompanije, Bulok-Prado je bila koproducent filmova „Agent pod stresom“ i „Mis tajni agent 2: Naoružana i zanosna“, u kojima je glumila Sandra.

Pored toga, radila je i na desetak drugih filmova, uključujući i „Ljubavne čarolije“, „Mis tajni agent“, kao i seriju „Šou Džordža Lopeza“.

Ipak, 2004. godine je napustila filmsku industriju i preselila se u Vermont. Od 2005. do 2008. godine imala je svoju pekaru, a sada je pekarski šef i instruktor u svojoj školi pečenja u Hartfordu, kao i u kompaniji King Arthur Flour.

Takođe vodi i emisiju „Food Network’s Baked in Vermont“ i pojavljuje se kao sudija u nekoliko emisija o kulinarstvu. Autorka je nekoliko knjiga, poput „Confections of a Closet Master Baker“, „Pie It Forward“, „Sugar Baby“, „Bake It Like You Mean It“, „Fantastical Cakes“, „Let Them Eat Cake“ i drugih.

Od 1999. godine je u braku sa Rejmondom Pradom.

Gezine, baš kao i njena starija sestra, poseduje neobičnu lepotu, a mnogi kažu i da podsećaju jedna na drugu, kako likom, tako i glasom i pozitivnom energijom kojom odišu.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar