Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Modna dizajnerka Melina Džinović ekspresno se razvela od poznatog pevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku.

Haris u poslednje vreme pokreće sijaset komentara, ponajviše mnogobrojnim izjavama o Melini i njihovom zajedničkom životu.

PROČITAJTE JOŠ

Melina sve vreme ćuti o pucanju njihove ljubavi, dok ranije nije krila šta misli o Harisu i njihovom braku.

„Ko god da je seo sa mnom i Harijem, video je da se ta razlika u godinama ne primećuje. Mi smo dvoje ljudi koji su se zaista našli, tako da ako neko voli da broji, nek broji, a mi od prvog dana nismo imali tu temu“, kazala nam je jednom prilikom Melina.

„Brojke su samo na papiru i jednostavno na ljudski duh i na ljudske odnose ja mislim da to ne može da utiče. Našla sam čoveka svog života i šta sad da pitam? Odakle si? Koliko imaš godina? Ma ne pada mi na pamet“, dodala je tad za „Blic“ sada već bivša supruga pevača.

Melina Džinović, Haris Džinović
Melina i Haris Džinović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Haris je otkrio da je Melina bila inicijator razvoda, a onda je u javnosti isplivalo da ona ima novog partnera.

Melina navodno već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

„Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu“, istakao je nedavno izvor za „Alo“, a ovde se nije zaustavio.

„Njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju“, dodao je isti izvor, uz tvrdnje da se viđaju u njegovom luksuznom stanu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare