Foto: Goran Srdanov/Nova.rs/M.M./ATAImages

Kontramiting SNS, koji je najavljivan kao “najveći skup u novijoj istoriji Srbije” iliti “Skup nade”, doživeo je totalni krah - a negativni komentari na društvenim mrežama, između ostalog, posvećeni su i trenutku u kojem je posle minuta ćutanja, a na kraju skupa, puštena pesma u izvedbi Ace Lukasa.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je kontramiting ispred Skupštine Srbije. Da bi mu se ispunila želja i da bi pokazao koliko je veliki, Srbijom su od rane zore krstarili autobusi s ciljem da dovedu ljude koji će se diviti “hrabrosti i snazi” najvećeg sina u novijoj istoriji Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Ništa od toga se na kraju nije dogodilo. Istorija će ovaj period pamtiti kao vreme kad su cela jedna zemlja i njen narod bili žrtve neutažive potrebe jednog čoveka koji je po svaku cenu želeo da ga svi vole.

Skup se raspao i do trenutka kada je Aleksandar Vučić izašao na binu, velika masa ljudi je uveliko otišla sa skupa ili ga napuštala.

Iza njih je ostalo đubre i smeće, ali i poruka koja je razbesnela tviteraše u Srbiji.

Naprednjaci su odali minut ćutanja žrtvama masovne pucnjave u osnovnoj školi, a na kraju skupa, krenula je i pesma Ace Lukasa – „Ovo je Srbija“.

„Minut ćutanja pa Aca Lukas. Za Boga ne znate…“, glasi jedan od komentara.

„Aca Lukas za kraj, pa ima li gori kraj?“, glasi još jedan komentar.

„Minut ćutanja, pa Aca Lukas i Ana Nikolić raspojas“, glasi još jedan komentar.

„Da, da, Srbija danas tuguje zbog dece, ali posle će malo Aca Lukas da je razveseli“, glasi još jedan komentar.

„Muzika? Himna? Aca Lukas? Jel vam zaista do bilo kakve pesme? Tolika deca pobijena…“, glasi još jedna komentar.

BONUS VIDEO: Šta je obeležilo pripreme za Vučićev skup?