Foto: Zoran Lončarević

Voditelj Jovan Memedović je u poslednjoj emitovanoj epizodi kviza "Potera" napravio neumesnu šalu na račun notara, a kasnije je objasnio da nije želeo da kaže ništa loše.

Naime, on je hteo da opusti takmičara, inače studenta Pravnog fakulteta, i tada je rekao da notari „samo zavode i lupaju pečate“.

Iako voditelj nije imao lošu nameru, mnogi notari su se našli prozvani, te je Memedović objasnio situaciju.

PROČITAJTE JOŠ:

„Uvek to radim samo da bih opustio takmičare, a oni su, ne krivim ih, ali zaista pred reflektorima, pred kamerama, potpuno u nekom drugom stanju, tako da kažem. I ja onda sve vreme pokušavam da ih opustim, da se ponašaju prirodno i da ono što znaju, znaju“, rekao je on u jednoj emisiji, prenosi „Blic“.

„To se baš nije razumelo da je bilo potpuna šala nego, eto, malo je ozbiljno, pa sam dužan da se izvinim notarima, pogotovo svom prijatelju Gliši, kod kojeg često idem kad treba nešto da zavedem i da se udari pečat, jer to je možda bila malo veća, grublja šala. Očigledno je da se njihov posao ne svodi na pečate, na zavođenje, nego ima tu mnogo, mnogo zbiljnih stvari vezano za ugovor, a sve to mi je on objasnio“, dodao je voditelj.

Na kraju je istakao da razume zašto su se notari uvredili, budući da je i sam često na meti negativnih komentara.

„Kažu mi: ‘Ideš po selima i jedeš’. I ja bih mogao da se naljutim zbog toga, da kažem: ‘Čekaj, to ste samo primetili?’ To je ono što se na prvi pogled vidi, a iza toga se ne vidi kako sam ja stigao uopšte do tih dalekih prostora, i do sela, i do ljudi, i zašto sam uopšte dolazio“, zaključio je Memedović.

BONUS VIDEO: SHOWOFF: Kako se Šapić sveti voditeljki RTS zbog priloga o neuspeloj kupovini karte u GSP

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare