Iva Vrcic Foto: Printscreen YouTube/LanEYMMO

Iva Vrcić je bila mlada pevačica, koja se proslavila zahvaljujući hitu "Skloni je od moga stola".

Ubrzo je postala prepoznatljivo lice na muzičkoj sceni, ali u jeku popularnosti, odlučila je da se povuče.

PROČITAJTE JOŠ:

Posvetila se porodičnom životu.

Godine 2005., Iva je izdala svoj prvi i poslednji studijski album, a njen hit „Skloni je od moga stola“ i danas je popularan. Nakon toga, Iva se povukla sa javne scene.

Iva je odlučila da se posveti mirnom životu van medija. Promenila je svoj životni stil, udala se, postala majka petoro dece i preselila se iz Srbije. Iva se danas preziva Delafoli i vodi miran porodični život.

„Krenula sam bukvalno iz zabave… Od malena sam volela da pevam i prvenstveno na zabavama pevala mojoj porodici. Kako sam odrastala mi roditelji i familija koji su imali puno poznanika i prijatelja iz tog sveta predložili su da snimim album i pomogli mi u tome. Sve je išlo nekako brzo… Čak i prebrzo za moj ukus. Počela su pojavljivanja na televizijama, gostovanja u emisijama, nastupi, ali tada sam otkrila da sam ja ipak samo devojčica koja voli da peva, ali nisam neko ko voli da bude u medijima. Nisam mogla da se naviknem na kamere, snimanja, šminkernice i sve ono što osim pevanja taj posao nosi, jer po prirodi volim miran i povučen život“, govorila je Iva jednom prilikom, prenosi Blic.

Danas se Iva preziva Delafoli, živi porodičnim i mirnim životom, u braku je i majka je petoro dece.

„Sa nepunih 19 godina upoznala sam sadašnjeg supruga koji je tada imao 28 godina i u momentu kada smo se upoznali bio je na odmoru u Srbiji, inače je iz Francuske.Jako smo se zaljubili i on se nakon 6 meseci preselio u Srbiju. Živeli smo zajedno još godinu dana i ja sam ostala trudna sa našom prvom ćerkom… To je bio momenat kada sam presekla i shvatila da posao kakav imam i porodica kakvu želim ne mogu ići zajedno jer sam puno bila odsutna zbog posla. Bukvalno sam u jednom danu rešila da više neću gostovati i da ću se posvetiti deci. Preselili smo se u Pariz i prijao mi je taj mir koji imam. U međuvremenu dobila sam jos četvoro dece. Dakle, petoro ukupno (smeh). Tri ćerke i dva sina“, objašnjava Iva.

BONUS VIDEO: Ogledalce moje – Unja Green

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar