Halid Muslimović Foto:M.M./ATAImages

Danas, 29. februara, nastavljeno je suđenje pevaču Halidu Muslimoviću u Osnovnom sudu u Prijedoru po tužbi Sonje Bašić iz Australije, na kojem je nastao skandal.

Na ročištu koje je održano saslušani su svedoci po predlogu tužiteljke, među kojima su bili pozvani pevačev sin i ćerka, Enis i Lejla.

PROČITAJTE JOŠ

Sin i ćerka pozvani su da svedoče da su primali novac od Sonje na ime pozajmica njihovom ocu, ali je kćerka pevača izostala sa ročišta uz opravdanje da joj je bolesno dete.

Nakon što je počelo Enisovo svedočenje ubrzo se desio skandal. On je na insistiranje Bašićkinog advokata, Dragana Tolimira priznao da se sastajao sa Sonjom i da je od nje uzimao pare, pa je tada Halid skočio i napustio sudnicu uz reči „ja ovo više neću da slušam“, tvrdi Kurir.

Sudija Sead Hadžić je tada najavio pauzu od pola sata, posle koje je predviđeno da pevač ima reč.

Nastavak ročišta počelo je u 11 sati, a kako je Muslimović pre dva dana rekao, on će svoju odbranu iznositi najmanje tri sata.

Podsetimo, ponovljeni proces protiv Halida po tužbi Bašićeve da joj duguje pare počeo je u utorak 27. februara kada je u sudnici između suprostavljenih strana bilo više nego burno.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših poznatih parova

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar