Olga Danilovic
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Košarkaš Bogdan Bogdanović i teniserka Olga Danilović, stavili su tačku na dvogodišnju ljubavnu priču.

Bogdan i Olga su se, nakon što su shvatili da im se putevi mimoilaze i da na budućnost gledaju iz različitih perspektiva, bez pompe i teških reči rastali, saznaje „Blic„.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od najpoznatijih srpskih sportskih parova okončao je vezu posle više od dve godine.

„Od početka ljubavne veze oni u javnosti nisu želeli da se oglašavaju, ni da potvrde, ali ni da demantuju da su u ljubavnoj vezi. No, bilo je više nego očigledno da su zaljubljeni, srećni i ispunjeni gde god da ste ih videli u gradu. Kada su to Bogdanove prilike dozvoljavale, vreme bi zajedno provodili u Beogradu, a dok je bio u Americi Olga je odlazila kod njega. Svaki slobodan trenutak od sportskih obaveza provodili su skupa. Za sve u okolini važili su za skladan par. Iako ih veliki broj fanova prati na društvenim mrežama, oni nikada do sada nisu želeli da podele fotografiju na kojoj su zajedno niti da odgovaraju na njihova pitanja vezana za ljubavni status. Za medije su uvek imali isti odgovor, da svoju privatnu stranu života žele da sačuvaju za sebe, te da mogu da odgovaraju na pitanja koja se tiču njihove karijere. Čak i kad su proslavili prvu godišnjicu ljubavi, nisu želeli da pričaju o njihovoj romansi“, rekao je izvor blizak paru za „Blic“ i dodao:

„Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da odnedavno nisu zajedno. Mnogo su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljskom tonu rastanu i da posle svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama“.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (2)