Ženska osoba koju je juče teško ranio Nermin Sulejmanović u Gradačcu i dalje je u veoma teškom stanju, a lekari u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli bore joj se za život.

Ženska osoba rođena 1969. godine teško je ranjena juče u Gradačcu, kada je na nju, ali i članove njene porodice pucao Nermin Sulejmanović. Ona se i dalje nalazi u teškom stanju u UKC-u Tuzla.

„Pacijentkinja je i dalje na aparatu za veštačku ventilaciju. U toku dana planirana je dodatna dijagnostika od koje zavise dalji koraci. Stanje je i dalje teško“, kazao je za Klix.ba portparol tuzlanskog UKC-a Eldar Šehić.

Pročitajte još...

Pored ove žene u tuzlanskom UKC-u je hospitalizovana još jedna žrtva Sulejmanovića. Reč je o muškarcu N. P, koji je juče u UKC dovezen sa povredama donjih ekstremiteta zbog čega je hospitalizovan u Klinici za ortopediju i traumatologiju. Njegovo trenutno stanje je stabilno.

Podsetimo, ubica je juče uživo na Instagramu prenosio ubistvo nevenčane supruge N. H. Osim nje, ubio je oca i sina (23) koje je dobro poznavao i ranio je jednu žensku osobu koja je majka i supruga ubijenih. U masovnoj pucnjavi ranjeni su još jedan policajac i građanin.

Poznato u kakvom je stanju beba koja je preživela masakr

Devetomesečna devojčica koja je prisustvovala ubistvu majke koju je usmrtio Nermin Sulejmanović hospitalizovana je u UKC Tuzla na Odeljenju pedijatrije jer je pronađena u lokvi krvi, javlja reporterka N1 Tatjana Drljić.

Kako je saznala reporterka N1 beba će po svemu sudeći biti predata u nadležnost Centra za socijalni rad.

BONUS VIDEO Gradonačelnik Gradačca o nezapamćenom masakru u njihovom gradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar