Foto: Facebook

Mladić Edi Zdjelar (24) i njegova supurga su poginuli, a njihovo dete teško je povređeno u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj. On se svojim vozilom BMW koje je vozio velikom brzinom, zakucao u kamion, a nekoliko trenutaka pre nesreće objavio je snimak prebrze vožnje na društvenim mrežama. Kako pišu mediji, Zdjelar je i 2019. godine izazvao nesreću u kojoj je poginulo dvoje ljudi.

Kako su preneli hrvatski mediji, pre pet godina, zbog njegovog nemara stradali su trudna žena i jedan muškarac.

U udesu koji se dogodio 18. marta 2019. godine, Edi Zdjelar je kao vozač kombija izgubio kontrolu nad volanom i nekontrolisano prešao na drugu stranu kolovoza i udario u betonski most. Od siline udarca automobil se prevrnuo i ponovo vratio u suprotnu kolovoznu traku, gde se vozilo iz suprotnog smera kretalo.

Zdjelar i njegova tada trudna 19-godišnja supruga od siline udarca su izbačeni iz kombija. Oboje su teško povređeni, a lekari su se danima borili za život trudnice. Žena je umrla u decembru iste godine. Koliko se zna, njena smrt se ne može sa sigurnošću dovesti u vezu sa posledicama saobraćajne nezgode. Njena beba je preživela, piše Index.hr.

Kako navode, nesreća se dogodila u mestu Kovačevac kod Nove Gradiške.

Foto: Facebook

Divljao BMW-om 200 na sat, pa udario kamion

Nesreća u kojoj je stradao Zdjelar i njegova partnerka dogodila se kod petlje Okučani i Novska oko 15 časova. Nešto pre toga, na društvenim mrežama mladić je podelio snimak na kom se vidi kako svojim BMW divlja brzinom većom od 200 kilometara na sat.

Pročitajte još:

On se tom prilikom javio i prijateljima, gde je poručio da ide na krštenje i tom prilikom pozdravio sve koji ga prate.

Foto: Facebook

Nakon nasreće u kojoj su poginuli on i supruga, oba tela odmah su poslata na obdukciju, dok je njihova ćerkica prebačena u KBC Zagreb.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare