Lesley Swick Van Ness Foto: Facebook/Lesley Swick Van Ness

Voditeljka NBC-a Lesli Svik Van Nes umrla je u 42. godini dok je bila na odmoru sa porodicom na Floridi.

Voditeljka VGEM-TV proglašena je mrtvom u ponedeljak u Napulju nakon što se razbolela na odmoru sa suprugom Tomom i dva mala sina.

Radila je kao izvršni direktor za njenu matičnu korporaciju, Grej televiziju, i opisana je kao „slavna ličnost“ u svom gradu Mortonu u Ilinoisu.

Dženifer Dejl, potpredsednica za regrutovanje u Grej televiziji, rekla je u izjavi: „Veoma teška srca delimo sa vama neke poražavajuće vesti. Lesli Van Nes, koju smo imali toliko sreće da imamo kao deo porodice Grej, preminula je u ponedeljak ujutro. Lesli je bila na odmoru sa svojom prelepom porodicom na Floridi kada se razbolela i hospitalizovana je prošlog četvrtka“.

„Lesli i njen muž Tom imaju dva dragocena mlada dečaka. Molimo vas da ih sve sačuvate u svojim molitvama“, dodala je.

Kolege novinarke opisali su je kao ‘moćnu’ silu koja je ‘radila svoj posao sa integritetom’.

Njen kovoditelj od sedam godina, Met Šmit, rekao je: „Mogla je da uđe u redakciju i odmah preuzme kontrolu“.

Sahrana će biti održana 17. aprila u 10 sati ujutru u Kvinsi, Ilinoisu, a prijatelji i porodica su pozvani da prisustvuju službi.

PROČITAJTE JOŠ:

Meteorolog VGEM-TV Brajan Inman je dodao: „Nije se plašila da radi prljav posao i nije se plašila da radi dodatno, posebno ako je to bilo nešto što je zaista uticalo na zajednicu.“

Van Nes je diplomirala na Državnom univerzitetu Ilinoisa pre nego što je započela karijeru kao reporterka na VGEM-TV, lokalnoj filijali NBC-a u Kvinsiju 2003.

Godine 2006. prešla je na poziciju voditelja vikendom i počela je da vodi radna izdanja večernjih i kasnih informativnih emisija 2008. godine.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar