Foto: Printscreen/Facebook/N1 Hrvatska

Kamere N1 televizije snimile su verbalni napad mladića na novinarku N1 Mateu Dominiković i direktorku Klinike za infektivne bolesti "Dr Fran Mihaljević" Alemku Markotić koja je bila gost u Dnevniku. 

Nemili događaj odvio se u parku na raskrsnici Selske i Krapinske neporsredno pre uključenja uživo. Muškarac i žena zaustavili su se pored ekipe N1 koja se pripremala za uključenje i počeli su da viču na njih zašto nemaju maske.

Između profesorke Markotić i reporterke bilo je dva metra razmaka, svaka je imala svoj mikrofon, a oko njih nije bilo drugih grupa ljudi koji bi predstavljali potencijalni rizik od širenja zaraze, objašnjavaju iz N1, prenosi Jutarnji list.

Agresivan napad na ekipu N1

Pogledajte trenutak kada su naša reporterka i snimatelj verbalno napadnuti za vrijeme intervjua s dr. Alemkom Markotić. Psovke, vrijeđanje,… ma najbolje da vidite sami. Više na: https://bit.ly/3nTxpMT

Posted by N1 Hrvatska on Среда, 14. октобар 2020.

 

Nakon toga par se odmakao, ali minut pre uključenja snimatelj je upalio svetlo na kameri, a oni su u tom trenutku odlučili da se vrate te su se počeli da se nekontrolisano deru, prete i uzvikuju teške uvrede novinarskoj ekipi i profesorici Markotić.

Markotić je kazala da će zvati policiju, a kamerman je raspravljao s muškarcem dok je reporterka pokušavala da smiri situaciju.

„Širite laži pi*** vam materina. Kakav je zakon izašao juče? Na javnim površinama je obavezna maska i zatvorenim. Ti bi trebalo prva da imaš masku kao primer“, vikao je muškarac.

Reporterka je kazala da su ih verbalno napale vidno alkholisane osobe.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar