Princeza i princ od Velsa, Kejt i Vilijam čestitaju britanskom timu na učešću u Olimpijskim igrama Foto: Instagram/princeandprincessofwales

Princ Vilijam i Kejt Midlton objavili su video na društvenim mrežama u kojima čestitaju timu Velike Britanije na uspehu na Olimpijskim igrama, a poznata lica pojavljuju se pored kraljevskog para.

Princ i princeza od Velsa, zajedno sa drugim poznatim licima, čestitali su timu Velike Britanije uoči ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

Slavne ličnosti među kojima su reper Snup Dog, fudbaler Dejvid Bekam i sportska voditeljka Gabi Logan, pridružile su se kraljevskom paru u čestitkama timu u videu objavljenom na društvenim mrežama.

Kejt, koja se ove godine pojavila samo dva puta u javnosti nakon što joj je dijagnostifikovan rak , rekla je: „Od svih nas koji gledamo kod kuće, čestitamo timu Velike Britanije“.

I Kralj Čarls i kraljica Kamila su posebno čestitali timu, uputivši „najtoplije čestitke“ sportistima iz tima Velike Britanije za „izuzetne uspehe“ na Olimpijskim igrama u Parizu.

„Vaša dostignuća, u mnogim disciplinama, nastala su iz te neprocenjive kombinacije sirovog talenta, istinske hrabrosti i teškog rada tokom mnogo godina, izglađene ovih proteklih nedelja sportskim duhom i timskim duhom u najboljoj tradiciji Igre“, rekao je kralj Čarls.

***

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar